Truc
No tiris el líquid dels cigrons: així pots reaprofitar-lo
¿Tires l’aigua de la cocció dels cigrons pel desaigüe? Greu error. Resulta que l’aigua que genera aquest llegum pot utilitzar-se per a nombroses elaboracions, la major part de les quals aprofiten la seva capacitat d’emulsionar i convertir-se en una ‘espuma’.
Aquestes són tan sols algunes idees per aprofitar l’aigua dels cigrons.
Merengues veganes sense ou
Si es bat a consciència l’aigua del llegum, es pot muntar una ‘merenga’ dolça i lleugera i cruixent. Si ho guardes hermèticament, pot durar molt.
Pavlova de fruites
És una recepta clàssica de merenga, que es pot muntar també amb l’aigua dels cigrons. Es pot substituir la nata per crema de coco.
Mousse de xocolata
Notícies relacionadesL’aigua de cigrons pot utilitzar-se com a substitut de la clara d’ou per muntar una esponjosa mousse de xocolata. Per a aquells que la vulguin vegana, poden substituir la mantega per oli de coco.
Maionesa vegana
L’aigua de cigró pot substituir l’ou en aquesta salsa. Val la pena
- Dos clubs de BCN repeteixen al top 10 mundial del 2024
- El jesuïta Peris, davant el jutge per la denúncia d’un abús no prescrit
- Tres hores que van canviar el Barça
- Dos milions de catalans es beneficiaran de la llei de salut bucodental
- El Govern agilitzarà els 10 tràmits ‘online’ més utilitzats per a la sol·licitud d’ajudes
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Shopping Black Friday 2022: les millors ofertes d’Amazon
- SHOPPING Helly Hansen té les millors rebaixes d’hivern: ¡a meitat de preu!
- Com més població, més recursos
- L’Advocacia de l’Estat veu compatible la condemna del procés i l’amnistia