Asador

"Una parada obligatòria": els elogis al millor restaurant de Sant Boi de Llobregat, segons Tripadvisor

Braseria Nicasio, en Sant Boi

Braseria Nicasio, en Sant Boi / Tripadvisor

1
Es llegeix en minuts
Neus Castellet

La Braseria Nicasio ha estat escollida pels clients de Tripadvisor com el millor restaurant de Sant Boi de Llobregat. Aquest petit asador ha conquistat aquesta localitat del Baix Llobregat, especialment per la qualitat de les seves carns i cargols, però també per la delicada atenció al client.

"Restaurant petitet, però que val molt la pena. El propietari molt amable i amb tracte molt proper. Val la pena anar-hi només per la carn, és excel·lent, de primeríssima qualitat i molt ben tractada", escriu un dels comensals a Tripadvisor. "Mai falla, repeteixo com sempre, el millor de tota Catalunya. Qualitat, servei i tracte. Repetir és sempre la millor opció", recorda un altre dels seus clients.

L'atenció dels treballadors no passa desapercebuda a les taules. "Mari i Joan són de 10. Atents i propers. Són uns mestres en el que fan. Et fan sentir com a casa només arribar. No et faltarà informació i proximitat amb l'objectiu d'aconseguir que la teva decisió sigui la més encertada possible i surtis satisfet d'allà", recull una altra de les ressenyes.

Notícies relacionades

Tal com indica el seu nom, les brases són la seva especialitat. "Menjar de qualitat a Sant Boi, parada obligatòria per als amants de la bona carn", assegura un comensal. "Mai fallen, lloc petit i acollidor, familiar en tots els sentits, des que entres fins que te'n vas estan pendents de tu sense molestar. Menjar fantàstic, el Pop a la brasa no pot faltar igual que els cargols si et passes a dinar o sopar. I què dir de les carns, només dir-te que deixis alguna cosa per a les postres, ja està dit tot. Insuperable", finalitza un altre client.

Horaris i ubicació

Aquest restaurant, ubicat al carrer Lluis Castells 1, roman tancat de dilluns a dimecres i obre diumenge i dijous de 13 a 16 hores i divendres i dissabte de 8:30 a 20:30 hores.