Pa tradicional
Aquest és el millor llonguet de Catalunya
La peça del Forn de Cabrianes (Sant Fruitós de Bages) guanya un tast a cegues en què han participat els mateixos candidats amb les seves valoracions
Ja tenim el millor llonguet de Catalunya. Ha sortit després de la quarta edició del concurs professional organitzat per l’obra social Ernest Verdaguer de la plataforma Panàtics, amb el recolzament del Gremi de Flequers de Barcelona i la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Forners, i en què han participat 30 forners i forneres de tot Catalunya.
El guanyador ha sortit d’un tast a cegues en què han participat els mateixos candidats amb les seves valoracions, amb el vencedor del concurs de l’any passat, David Hernández (Montserrat Forners), com a president de l’acte.
Notícies relacionadesEl podi ha quedat així:
Toni/Felip Abadal, del Forn de Cabrianes (Sant Fruitós de Bages).
Maria Crespo, del Forn Bertran (Badalona).
Mònica Gregori, de L’Obrador dels 15 (Barcelona), i Romano Alonso, de Cal Parra (Olost).
A més de promoure i recuperar un pa tradicional de la fleca artesanal catalana com el llonguet, el concurs té un vessant solidari, ja que més de 400 d’aquests pans es van portar al menjador social El Chiringuito de Dios del Raval de Barcelona.
- Dos clubs de BCN repeteixen al top 10 mundial del 2024
- El jesuïta Peris, davant el jutge per la denúncia d’un abús no prescrit
- Tres hores que van canviar el Barça
- Dos milions de catalans es beneficiaran de la llei de salut bucodental
- El Govern agilitzarà els 10 tràmits ‘online’ més utilitzats per a la sol·licitud d’ajudes
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Shopping Black Friday 2022: les millors ofertes d’Amazon
- SHOPPING Helly Hansen té les millors rebaixes d’hivern: ¡a meitat de preu!
- Com més població, més recursos
- L’Advocacia de l’Estat veu compatible la condemna del procés i l’amnistia