Pa tradicional
Aquest és el millor llonguet de Catalunya
La peça del Forn de Cabrianes (Sant Fruitós de Bages) guanya un tast a cegues en què han participat els mateixos candidats amb les seves valoracions
Ja tenim el millor llonguet de Catalunya. Ha sortit després de la quarta edició del concurs professional organitzat per l’obra social Ernest Verdaguer de la plataforma Panàtics, amb el recolzament del Gremi de Flequers de Barcelona i la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Forners, i en què han participat 30 forners i forneres de tot Catalunya.
El guanyador ha sortit d’un tast a cegues en què han participat els mateixos candidats amb les seves valoracions, amb el vencedor del concurs de l’any passat, David Hernández (Montserrat Forners), com a president de l’acte.
Notícies relacionadesEl podi ha quedat així:
Toni/Felip Abadal, del Forn de Cabrianes (Sant Fruitós de Bages).
Maria Crespo, del Forn Bertran (Badalona).
Mònica Gregori, de L’Obrador dels 15 (Barcelona), i Romano Alonso, de Cal Parra (Olost).
A més de promoure i recuperar un pa tradicional de la fleca artesanal catalana com el llonguet, el concurs té un vessant solidari, ja que més de 400 d’aquests pans es van portar al menjador social El Chiringuito de Dios del Raval de Barcelona.
- Obligatori per llei La multa que et pot caure per no estar empadronat on vius
- Energies renovables El pàrquing de l’Alcampo de Sant Boi es transformarà en la instal·lació fotovoltaica més potent de l’àrea de Barcelona
- Conflicte a Girona Una família denuncia que un home s’ha quedat d’ocupa en una casa que li van deixar a Llagostera
- salut mental Els diagnòstics de TDAH entre els adults creixen en els últims anys
- Mamarazzis El City, la prioritat de Pep Guardiola després de la seva separació