Spaccanapoli obre una pizzeria que et transportarà directament fins a Nàpols

En només dos mesos, Spaccanapoli obrirà les portes del seu nou local a Pau Claris 72, amb la promesa de portar el millor de Nàpols a Barcelona. 

Spaccanapoli abre un nuevo local en el Eixample

Spaccanapoli abre un nuevo local en el Eixample

2
Es llegeix en minuts

Parlar de gastronomia napolitana és parlar del seu plat emblemàtic compost per una base de farina, llevat, tomàquet San Marzano i mozzarella di bufala. Per descomptat, parlem de la pizza. Però no pas d'una qualsevol, sinó d'aquella que es cuinen lentament en forns de llenya. De fet, a Nàpols, la pizza no només és menjar, és la seva senya d'identitat. Tant és així que, el 2017, la UNESCO la va declarar Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. ¿Us han vingut ganes de gaudir de l’autèntica pizza napolitana? Doncs no cal anar-se'n gaire lluny, ara arriba a Barcelona el nou local de Spaccanapoli que centrarà la seva carta en pizzes napolitanes i tapes. A més, aquest és el segon restaurant de Daniele Armante a Barcelona i el primer ja li va valer un reconeixement com a restaurant italià a Barcelona compromès amb l'autenticitat. 

Essència napolitana

Daniele, ànima i motor de la marca, vol traslladar l'autenticitat de la pizza napolitana a través de la tècnica del pizzaiolo. Amb aquesta proposta vol reproduir amb fidelitat els sabors de la seva terra, Nàpols. Aquest nou espai, que té previst obrir les portes en dos mesos, vol oferir una experiència gastronòmica diferent, fresca, però sempre fidel a les arrels del projecte. A diferència de l'altre local ubicat a Rec Comtal, la carta estarà centrada exclusivament en pizzes i tapes, creant un concepte ideal tant per als que busquen un aperitiu sofisticat com per als amants de les pizzes gurmet. A més, els responsables avisen que la carta de pizzes entre els dos locals serà diferent. Amb aquesta aposta, el restaurant aconsegueix adaptar-se al ritme de la Ciutat Comtal: ràpid, però amb gust pels detalls. 

Sens dubte, el gran distintiu del nou local és l’espai per tapejar, que busca que els clients puguin gaudir d’un aperitiu abans de demanar les pizzes. I és que, al bell mig de l'Eixample, Spaccanapoli respira autenticitat i crea una atmosfera pensada perquè vulguis quedar-te, no és un lloc per menjar i sortir corrent, sinó per gaudir, compartir i, sobretot, repetir. De fet, el primer Spaccanapoli que va obrir a Barcelona ha rebut la visita de personatges com Michelle Yeoh o la filla de Maradona. ¡Ningú es vol perdre l'autèntica cuina napolitana! 

Visió de futur 

La propera obertura del local a Pau Claris se suma al restaurant Spaccanapoli del Rec Comtal, però aquest nou establiment forma part del pla d'expansió que contempla la inauguració de cinc nous locals els propers dos anys. Per descomptat, mantenint-se fidel a la seva filosofia: ingredients de primera qualitat, receptes tradicionals, personal format i una atenció cuidada al detall perquè els clients se sentin com si fossin a Nàpols. 

Gastronomía napolitana /

Spaccanapoli

Spaccanapoli no és només un lloc on es fa bona pizza, és una proposta de valor per als que volen menjar bé, sentir-se com a casa i viatjar fins a Nàpols sense sortir de Barcelona.

Més informació a: https://www.spaccanapolibcn.es/