LA RECEPTA DE LA MEVA VIDA

Canelons de plàtan i xocolata de Christian Escribà

He actualitzat aquestes postres que feia al meu fill Pol a l'estiu per a 'La cuina de Peter Pan', llibre dedicat als nens que he preparat amb Patricia Schmidt.

canelon-platano

canelon-platano

1
Es llegeix en minuts
Christian Escribà
PASTISSERIA
ESCRIBÀ

INGREDIENTS

- 4 plàtans

- 300 grams de xocolata

amb llet

- 150 grams de xocolata blanca

PREPARACIÓ

1. La nit abans omple una safata que hi càpiga bé al congelador amb tres quartes parts d'aigua i congela-la fins que obtinguis un bon bloc de gel.

2. Fon la xocolata amb llet.

3. Pela els plàtans i talla'ls per la meitat.

4. Banya els plàtans en la xocolata amb llet amb l'ajuda d'una forquilla i disposa'ls sobre una safata amb paper de forn, refreda'ls una mica a la nevera fins que la xocolata quedi dura.

5. Fon la xocolata blanca.

6. Treu els plàtans de la nevera i tingue'ls a mà.

7. A sobre de la placa de gel, i amb l'ajuda d'un cullerot petit, aboca-hi la xocolata blanca fosa. A continuació, amb una espàtula petita, estén-la fins a formar una capa fina.

8. Amb un ganivet retalla de seguida un rectangle del mateix ample que el tros de plàtan banyat. Retira el sobrant.

Notícies relacionades

9. Enrotlla el plàtan banyat en el rectangle de xocolata blanca formant un caneló.

10. Repeteix l'operació amb la resta de trossos de plàtan i tot seguit vés-los reservant d'un en un a la nevera o a sobre de la placa de gel.