La recepta de la meva vida
L''aligot'
INGREDIENTS
- 300 grams de formatge Tomme d'Alvèrnia
- 500 grams de patates farinoses
- 50 grams de mantega
- 20 centilitres de crème fraîche
- 1 ou
- 1 gra d'all
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
1. Coem les patates pelades de 25 a 30 minuts en un recipient amb aigua. Les escorrem.
2. Les reduïm com un puré i les condimentem amb mantega, crema, all triturat, molt poca sal i pebre.
3. Tallem el formatge a talls molt fins. A foc lent, afegim el formatge al puré de patates obtingut.
Notícies relacionades4. Durant almenys 15 minuts, s'ha de batre la massa amb una cullera de fusta gran, formant vuits, i aixecant-ho fins a obtenir una textura llisa, espessa i elàstica.
FINALITZACIÓ I PRESENTACIÓ
1. Ho servim a cada plat formant una cinta a l'aixecar-ho amb l'espàtula i ho tallem amb estisores.
- Pòdcast José Elías ho deixa clar: en què invertir per tenir rendibilitat sense riscos
- Turisme Sant Adrià estrena un resort de luxe de 53.000 metres quadrats
- Els treballadors podran avançar tres anys la jubilació parcial a partir de demà
- A Rússia Així s'ha jubilat un jove amb 23 anys gràcies a una argúcia legal
- Futbol local El futur Hospi de Jordi Alba i Thiago Alcántara: objectiu, arribar a Primera Divisió
- Seguretat viària Augmenten més d'un 46% els morts a les carreteres catalanes en el primer trimestre de l'any
- Entendre més Màximo Pradera: "Vaig tenir càncer perquè cap metge em va fer mai la pregunta clau: ¿Què menges?"
- Nou projecte Barcelona estrena un institut d’investigació sobre arquitectura i urbanisme sostenible
- Repartiment de migrants Catalunya declara que els seus centres de menors migrants ja superen el 100% de la seva capacitat
- ACTUALITAT BLAUGRANA Perillen els 100 milions dels seients VIP del FC Barcelona, claus per fitxar a l’estiu