La recepta de la meva vida
Panellet de xocolata i taronja
Vaig fer aquesta recepta en honor a la meva àvia, ja que li agraden molt les orangettes, taronges confitades banyades en xocolata
Vaig fer aquesta recepta en honor a la meva àvia, ja que li agraden molt les orangettes, taronges confitades banyades en xocolata

Panellet de chocolate y naranja
INGREDIENTS
— 500 grams d'ametlla en pols
— 500 grams de sucre
— 100 grams de clara d'ou
— 40 grams de suc de taronja
— 10 grams de suc de llimona
— 16 grams de pell de taronja
— 250 perles de xocolata (cinc per panellet) o 250 trossos petits de xocolata
PREPARACIÓ
1. Barregem l'ametlla en pols, el sucre i la clara d'ou fins que s'aconsegueixi una pasta homogènia, que serà la base del massapà.
2. Barregem la resta dels ingredients amb el massapà base i hi donem forma de caneló.
3. Ho tallem en trossos petits i fem boletes d'uns 20 grams cada una.
4. Afegim al centre de la massa cinc perles perles de xocolata per panellet (o cinc trossos de xocolata) i tornem a pastar les boletes perquè la xocolata quedi a l'interior del panellet.
Notícies relacionades5. Les arrebossem amb sucre en gra amb una mica de colorant hidrosoluble taronja i hi afegim un tros de pell de taronja confitada.
6. Ho coem al forn a 200 graus durant tres minuts.
- Sergio Peris-Mencheta, actor i director: "Des de la malaltia, la meva imaginació s’ha alliberat"
- Habitatge El milionari José Elías opina sobre comprar o llogar el 2025: "Si guanyes 2.000 euros al mes..."
- Crònica rosa Elionor i l’amor
- 1.080 vivendes i un gran parc Una inversió milionària i el futur Clínic rellancen el sector Can Rigalt al nord de l’Hospitalet
- Consum Bon Preu accelera la seva expansió i obrirà 12 nous súpers aquest any