la recepta de la meva vida
Recepta de 'baghrir' de Youssef El Mazari
«És un clàssic que preparaven les àvies (llavors les feien sobre fang calent). Em recorda el lloc d'on vinc: el Marroc»
INGREDIENTS PER A LA CREP
- 300 g d’aigua tèbia
- 300 g sèmola de blat
- 8 g de sal
- 10 g de llevat químic (Royal)
- 6 g de llevat fresc de forner
- 1 ou
PREPARACIÓ PER A LA CREP
1. En un recipient de la batedora hi posem tots els ingredients i ho batem fins a obtenir-ne una textura homogènia.
2. Ho deixem fermentar durant 45 minuts a temperatura ambient (18-20 graus).
3. Passat aquest temps, escalfem una paella antiadherent i amb l’ajuda d’un cullerot hi anem afegint la barreja seguint la tècnica de la crep. Ha de quedar blanca i no donar-li la volta.
4. Una vegada cuites les hem de tapar amb un drap per conservar-les millor.
INGREDIENTS PER A LA SALSA
- 30 g de mantega
- Ratlladura d’una llimona
- Ratlladura d’una taronja
- 1 cullerada de mel
ELABORACIÓ
1. Ho barregem tot, ho escalfem fins a fondre la mantega i ho reservem.
2. Escalfem una quantitat de la salsa i la utilitzem per escalfar la crep.
Notícies relacionadesFINALITZACIÓ I PRESENTACIÓ
Hi afegim un gelat de mel i acompanyem aquestes postres amb un te verd a la menta.
- Les principals cases d’apostes ja tenen un candidat favorit per ser el nou Papa
- Els bojos són ells, ells
- Final de la Copa del Rei Les 8 hores que van portar el futbol espanyol al caire de l’abisme: «El Madrid no ens pot demanar que canviem els àrbitres»
- Kounde decideix una final apoteòsica
- Flick despulla el Madrid (cap. III)
- «UNA NIT PERFECTA» Flick, l’amo de les finals, despulla el Madrid (capítol III)
- Futbol Un Barça feliç es classifica per a la seva cinquena final de la Champions consecutiva (1-4)
- La caixa de ressonància ¿Un concert pot competir amb un Barça-Madrid?
- Jordi Herreruela: «A Barcelona fa falta un escenari de 60.000 o 80.000 espectadors dissenyat per a la música»
- Loteries Números premiats a la Grossa de Sant Jordi 2025: primer, segon i tercer premi