la recepta de la meva vida
Recepta de musclos amb crema de llet
Odkhuu Erdenebayar: "És un plat molt especial perquè amb aquesta recepta vaig superar les proves per entrar a 'Masterchef"
Odkhuu Erdenebayar, del restaurant Odkhuu’s Kitchen, explica la recepta els musclos amb crema de llet. /
INGREDIENTS PER A 3 PERSONES
- 1 kg de musclos
- 250 ml de vi blanc
- 1 porro
- 5 g de coriandre
- 50-70 g de mantega
- 40 ml de nata líquida
- Sal i pebre
ELABORACIÓ
1. Bullim els musclos amb vi blanc durant 3-4 minuts perquè s'obrin.
2. Retirem el líquid de la cocció dels musclos.
3. Tallem el porro a làmines fines i el fregim amb la mantega i la nata. Hi afegim el coriandre i ho salpebrem al gust.
Notícies relacionades4. Aboquem el porro amb la crema a l'olla dels musclos.
5. Ho servim al plat.
Temes:
- Les principals cases d’apostes ja tenen un candidat favorit per ser el nou Papa
- Final de la Copa del Rei Les 8 hores que van portar el futbol espanyol al caire de l’abisme: «El Madrid no ens pot demanar que canviem els àrbitres»
- Previsió meteorològica Catalunya torna a activar els avisos per pluges intenses per a aquest cap de setmana
- Kounde decideix una final apoteòsica
- Els bojos són ells, ells