la recepta de la meva vida
Recepta de remenat d'ou i pa amb tomàquet
"Aquest plat senzill i deliciós em transporta a quan era un nen i la meva àvia m'ensenyava a cuinar. Ara en disfruto amb els meus fills, que ho adoren tant com jo»
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
- 2 ous de proximitat (per assegurar-te que són frescos)
- Un rajolí d’oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre
- 2 llesques de pa
- 1 tomàquet madur per untar
ELABORACIÓ
1. 1.En un bol, trenqueu els ous, deixeu-los sense batre i afegiu-hi una mica de sal i de pebre.
2. 2.Poseu una paella antiadherent al foc amb un rajolí d’oli d’oliva i deixeu escalfar a foc viu. Quan l’oli estigui ben calent, incorporeu-hi els ous.
3. 3.Deixeu que la clara cogui primer, gairebé com si féssim uns ous ferrats, però (i és important) sense trencar el rovell. Quan la clara estigui gairebé feta, aparteu la paella del foc.
Notícies relacionades4. 4.Amb la calor residual, acabeu el remenat removent amb una espàtula, barrejant la clara i el rovell i deixant entreveure els dos colors (el blanc de la clara i el groc del rovell). En aquest punt, l’ou estarà melós i a punt per menjar.
5. Tallar llesques de pa i untar-les amb tomàquet, oli d’oliva i sal. Incorporeu el remenat a sobre de les llesques. ¡I ja estarà preparat per disfrutar-lo!
- Recomanacions «Dinar de 10»: els elogis al millor restaurant de Cornellà de Llobregat, segons Tripadvisor
- Mil anys d’aniversari Montserrat rep amb devoció la sortida de la Moreneta per primera vegada en aquest mil·lenni
- Creu de Sant Jordi 2019 Mor Montserrat Úbeda, referent de la catalanitat i ànima d’Ona Llibres
- Els bojos són ells, ells
- Protesta L’acta del partit recull el llançament d’un objecte de Rüdiger a l’àrbitre