la recepta de la meva vida

Recepta de pèsols amb botifarra negra amb papada

«La meva àvia cuinava aquest plat i m'encantava. És de temporada, molt fàcil i molt exitós», recalca César Pastor, xef del restaurant L'Olivé

cesar-pastor / periodico

1
Es llegeix en minuts
César Pastor (L'Olivé)

INGREDIENTS PER A 2 PERSONES

- 280 g de pèsols

- 120 g de botifarra negra

- 120 g de botifarra crua

- 100 g de papada

- 80 g de ceba tendra tallada a la juliana

- 2 g de pebre negre en gra (molinet)

- 20 g d’oli oliva verge extra

- Una cullerada sopera d’aigua


ELABORACIÓ

1. Tallar les botifarres i la papada i marcar-les a la planxa o en una paella antiadherent. 

2. En una altra paella, posar un rajolí d’oli d’oliva verge extra i ofegar a foc mitjà els pèsols amb ceba, una mica de sal, pebre i aigua. Tapar durant 6-8 minuts, removent de tant en tant.


ACABAMENT I PRESENTACIÓ

Notícies relacionades

1. Una vegada els pèsols s’hagin cuit i la ceba s’hagi fet, salpebrar i emplatar tot de la manera que s’aprecia en la fotografia.

2. En el moment de servir el plat, afegir-li un rajolí d’oli.