la recepta de la meva vida
Recepta de tripa
"Era el plat estrella de la meva àvia Lola al seu Bar Plata [Terol]. És un dels que més m'agrada fer i menjar. ¡Amb una bona barra de pa per sucar-hi fins a la sacietat!", diu Víctor García, xef de Plata Bistró
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
- 1 peu de vedella
- 500 g de tripa
- 1 morro de vedella
- 200 g de pernil picat
- 1 os de pernil
- 1 ceba gran
- 3 alls
- 1 fulla de llorer
- 150 g de pebre vermell de la Vera
- 50 g de pebre vermell picant
ELABORACIÓ
1. Cogueu el peu de vedella, la tripa i el morro juntament amb l’os de pernil. Retireu la carn del peu i talleu-la a trossos de la mateixa mida que la tripa i el morro (uns 2 centímetres). Reserveu el brou de la cocció.
Notícies relacionades2. Recupereu el greix restant del brou de cocció i escalfeu-hi la ceba, els alls i el pernil a foc suau.
3. Una vegada cuinat, afegiu-hi el pebre vermell i ofegueu-ho lleugerament a poca temperatura perquè no es cremi i amargui. Afegiu-hi el menut i, a continuació, el brou de cocció i el llorer. Deixeu-ho coure uns 40 minuts fins a aconseguir la densitat desitjada.
- Postureig 'low cost' La mariscada més barata d'Espanya se serveix a palades a Barcelona
- Escapades El poble més pintoresc de Catalunya per visitar al febrer és un paradís modernista amb una festa que omple de color l'hivern
- El resort de luxe SLS Barcelona obrirà amb descomptes l’1 d’abril
- Futbol La seu espanyola del «líder mundial en connectivitat» que serveix el Barça és un domicili particular del barri de Sant Andreu
- Consum Bon Preu accelera la seva expansió i obrirà 12 nous súpers aquest any
- Aldarull Un grup causa aldarulls en un tren obligant a intervenir la maquinista
- Negociacions El PSOE i Junts es reuneixen abans del debat de la qüestió de confiança
- Un 93% dels trens de la Cerdanya incompleix l'horari
- CARDIOLOGIA ¿Què són i com evitar els greixos trans, que augmenten el risc de mort un 34%?
- 1.080 vivendes i un gran parc Una inversió milionària i el futur Clínic rellancen el sector Can Rigalt al nord de l’Hospitalet