la recepta de la meva vida
Recepta de tripa
"Era el plat estrella de la meva àvia Lola al seu Bar Plata [Terol]. És un dels que més m'agrada fer i menjar. ¡Amb una bona barra de pa per sucar-hi fins a la sacietat!", diu Víctor García, xef de Plata Bistró
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
- 1 peu de vedella
- 500 g de tripa
- 1 morro de vedella
- 200 g de pernil picat
- 1 os de pernil
- 1 ceba gran
- 3 alls
- 1 fulla de llorer
- 150 g de pebre vermell de la Vera
- 50 g de pebre vermell picant
ELABORACIÓ
1. Cogueu el peu de vedella, la tripa i el morro juntament amb l’os de pernil. Retireu la carn del peu i talleu-la a trossos de la mateixa mida que la tripa i el morro (uns 2 centímetres). Reserveu el brou de la cocció.
Notícies relacionades2. Recupereu el greix restant del brou de cocció i escalfeu-hi la ceba, els alls i el pernil a foc suau.
3. Una vegada cuinat, afegiu-hi el pebre vermell i ofegueu-ho lleugerament a poca temperatura perquè no es cremi i amargui. Afegiu-hi el menut i, a continuació, el brou de cocció i el llorer. Deixeu-ho coure uns 40 minuts fins a aconseguir la densitat desitjada.
- Fenomen controvertit La venda de pisos ocupats prolifera a Barcelona i alimenta un ‘negoci’ paral·lel de desocupacions pagades
- Els treballadors podran avançar tres anys la jubilació parcial a partir de demà
- Pòdcast José Elías ho deixa clar: en què invertir per tenir rendibilitat sense riscos
- MotoGp Marc Márquez demostra el seu enorme poder als EUA
- A partir del 2 d’abril Novetats en la Renda 2024: pagament per bizum, deducció per lloguer i millora per als donatius
- Barcelona, protagonista El fitnes de luxe s’assenta a Barcelona
- RAMBLA FLAMENCA La ‘bailaora’ japonesa La Yunko debuta al Liceu
- Concert Califato 3/4 sedueix amb el seu folklore arribat del futur
- Conflicte La Mina reclama un pla per actuar en cas d’incidents greus
- Turisme Sant Adrià estrena un resort de luxe de 53.000 metres quadrats