la recepta de la meva vida
Recepta de bacallà confitat amb melmelada de pebrot i verdures en tempura
"Amb aquest plat vaig fer el projecte de final de curs de cuina. Vaig treure un notable alt", recorda Fran Sedeño, el xef de Bar El Zorrito
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
- 800 g de llom de bacallà dessalat
- 4 pebrots vermells mitjans
- 4 espàrrecs silvestres
- 4 cebes d’uns 100 g
- 2 carbassons d’uns 100 g
- 1 l d’oli d’oliva verge extra
- 150 g de sucre
- 2 fulles de llorer
- 2 bitxos o pebre negre
- 100 ml de vinagre
- 300 ml d’aigua
ELABORACIÓ
1. En una cassola, poseu l’oli d’oliva, el llorer i el bitxo. Escalfeu-ho a foc suau i submergiu-hi el bacallà uns 10 minuts.
2. Mentrestant, talleu els pebrots vermells en 'brunoise' i, en una altra olla, ofegueu-los a foc suau amb una mica d’oli d’oliva i sucre.
3. Talleu les verdures en juliana i submergiu-les en aigua i vinagre. A continuació, enfarineu-les i fregiu-les.
4. Retireu el bacallà i escorreu-lo.
5. Tritureu el pebrot vermell per aconseguir una melmelada.
Notícies relacionades
PRESENTACIÓ
1. En un plat, col·loqueu la melmelada de pebrot vermell i, a sobre, el bacallà. Coroneu-lo amb les verdures per donar-li volum.
- Xarxa elèctrica ¿Què és el zero energètic, la principal hipòtesi de l'apagada generalitzada?
- Tall del subministrament elèctric Apagada generalitzada a Espanya: ¿què ha passat amb la llum?
- Apagada massiva La llum també se'n va a Portugal en una apagada que afecta Europa
- Xarxa elèctrica Les causes de l'apagada massiva a Espanya i Portugal
- D’Olot a l’armada japonesa