la recepta de la meva vida
Recepta d'ous ferrats amb xipirons
"Un homenatge a la meva mare. Em recorda grans sopars en què el plat principal eren ous ferrats acompanyats de coses diferents", diu Quim Márquez, de Quim de la Boqueria
quim /
"Un homenatge a la meva mare. Em recorda grans sopars en què el plat principal eren ous ferrats acompanyats de coses diferents. Reunions entranyables al voltant d’una taula sense mòbils. ¡Això sí que era una bona xarxa social!", diu Quim Márquez, de Quim de la Boqueria.
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
- 4 ous frescos de corral
- 300 grams de xipirons nets
- 2 alls
- 2 bitxos picants petits
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
1. Salpebrar els xipirons i saltejar-los en una paella amb l’all i el bitxo picant fins que perdin la seva pròpia aigua. Incorporar-hi els xipirons només quan l’all s’hagi daurat.
Notícies relacionades2. Salar els ous i fregir-los en oli d’oliva. A l’acabar, posar-los en dos plats. Col·locar els xipirons a sobre dels ous ferrats, repartint-los equitativament. Rectificar de sal i pebre.
3. Es recomana trencar els ous i barrejar amb els xipirons.
- Dos clubs de BCN repeteixen al top 10 mundial del 2024
- Tres hores que van canviar el Barça
- El jesuïta Peris, davant el jutge per la denúncia d’un abús no prescrit
- Dos milions de catalans es beneficiaran de la llei de salut bucodental
- El Govern agilitzarà els 10 tràmits ‘online’ més utilitzats per a la sol·licitud d’ajudes
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Shopping Black Friday 2022: les millors ofertes d’Amazon
- SHOPPING Helly Hansen té les millors rebaixes d’hivern: ¡a meitat de preu!
- Com més població, més recursos
- L’Advocacia de l’Estat veu compatible la condemna del procés i l’amnistia