CATA MAYOR
Els germans Torres homenatgen el seu pare amb una paella (i alguns trucs)
Els bessons conviden a menjar Pau Arenós un arròs cuinat a casa d'un d'ells
Els germans Torres, Sergio i Javier, han volgut formar part dels nous capítols de ‘Cata Mayor’, que patrocina aigua Vilajuïga, on brillen amb una paella en homenatge al seu pare, José Torres. ¡No hi ha temporada de ‘Cata Mayor’ sense un gran arròs!
Aquest capítol, a més, té la particularitat que no ha sigut gravat al seu espectacular restaurant, Cocina Hermanos Torres. Per fer-ho més familiar, els bessons van preferir convidar el periodista i escriptor Pau Arenós a casa d’un d’ells.
La recepta, gravada i muntada pas a pas per Zeta Media Lab, comença encenent el foc de llenya. Aquí no hi ha truc sinó traça: una paella condimentada amb l’apreciada aroma de fum. En l’acció, els germans rivalitzen d’una manera natural i simpàtica, un contagiós i lúdic antagonisme que s’ha convertit en marca personal. Es discuteix sobre la llenya, l’equilibri de l’instrument sobre el foc, la ceba (¿sí o no?) o el nacrat de l’arròs. El pare els va ensenyar a utilitzar... ¿quin ingredient? S’ha de mirar l’episodi per saber-ho.
tercera temporada

La xef recupera i actualitza el mos que li va ensenyar a preparar la seva àvia.

La fornera mostra els passos per transformar la farina en una saborosa peça amb fruita seca.

El cuiner descobreix un recurs après a les cuines d’El Bulli.

El pastisser descobreix el secret perquè la massa quedi aèria i deliciosa.

El cuiner basc dona instruccions a Pau Arenós per elaborar unes cocotxes i el millor pilpil.

El xef, auxiliat per Rafa Zafra, recupera un plat fondo que comparteix amb Pau Arenós.

La mare dels germans Roca elabora un dels plats estrella de Can Roca, el bar i restaurant familiar.
Temporades anteriors

Dels canelons de Carme Ruscalleda al pastís de formatge d’Oriol Balaguer, els millors xefs revelen els secrets de plats icònics en un viatge gastronòmic de 10 episodis.

10 vídeos per cuinar com un gran xef. Cuiners amb estrella expliquen a ‘Cata Mayor’ com preparar macarrons, truita o amanida.
- Pèls de punta Gonzalo Bernardos adverteix del "festival" immobiliari que ve: "L'habitatge de compra es posarà molt car..."
- Privacitat "Jo mai dono el DNI": un expert explica com donar les teves dades de forma segura en hotels i allotjaments
- A Terrassa L’escola acusada d’ultracatolicisme acomiada el director
- Futbol Noves imatges del Camp Nou: així serà com quedarà l’estadi
- Xavier Amor, secretari de Governs Locals de la Generalitat: "Hem d’ajudar els ajuntaments; no importa el color polític"
- Guerra a Ucraïna Putin declara una «treva» unilateral per la Pasqua fins dilluns a la mitjanit
- Aquest és l’efecte d’esmorzar taronja als nostres ronyons
- Violència de gènere Un home s’entrega a una patrulla de Mossos a l’AP-7 amb el cadàver de la seva dona al maleter
- Gentrificació Dos anys convivint amb 35 pisos turístics al ‘Bloc Tarragona’: «És interminable el que patim»
- Adéu a la jubilació als 67 anys: aquest 2025 la Seguretat Social puja l'edat per a aquests treballadors