cuinar a casa
Recepta de porro fumat
Carlotta Delicato, la xef de Fire, proposa aquest plat que tant triomfa al restaurant de l'Hotel W
fire-008-nawi3817
Ingredients per a dues persones
- 2 porros
- Oli d’oliva extra verge
- Sal
- Pebre
- 2 cullerades de salsa romesco
- Paper d’alumini
Elaboració
1. Per crear un efecte de cendra als porros, fiqueu-los tots dos al forn a màxima temperatura, per tal de cremar la part verda.
2. Una vegada els porros agafen aspecte de cremat a la superfície (amb punts
negres), netegeu-los i conserveu la part cremada en un bol.
3. Després de netejar els porros, poseu-los damunt d’un paper de plata i afegiu-hi un polsim de sal, pebre i oli (al gust).
4. Emboliqueu-los amb el paper d’alumini i enforneu-los durant 30 minuts a 200 graus.
5. Traieu els porros del forn.
6. Tritureu un dels porros a la Termomix o algun aparell semblant, fins que tingui aspecte de crema.
7. Preescalfeu una paella a foc alt i marqueu-hi l’altre porro.
8. Una vegada marcat el porro a la paella, feu-hi un tall al centre.
9. Emplateu el porro tallat i introduiu la crema de porro al tall.
10. Afegiu al tall dues cullerades de salsa romesco, sal, pebre i oli d’oliva
Notícies relacionadesextra verge (al gust).
11. Com a punt final, afegiu-hi la cendra del porro que hem cremat en el pas 1.
- Obligatori per llei La multa que et pot caure per no estar empadronat on vius
- Energies renovables El pàrquing de l’Alcampo de Sant Boi es transformarà en la instal·lació fotovoltaica més potent de l’àrea de Barcelona
- Conflicte a Girona Una família denuncia que un home s’ha quedat d’ocupa en una casa que li van deixar a Llagostera
- salut mental Els diagnòstics de TDAH entre els adults creixen en els últims anys
- Mamarazzis El City, la prioritat de Pep Guardiola després de la seva separació