Plat fàcil
Una recepta d’espaguetis que agradarà a tota la família
Roberto Colella, xef del restaurant italià homònim, proposa aquesta senzilla recepta que porta crema de pèsols, citronel·la i salmó fumat
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
400 g d’espaguetis
350 g de salmó fumat
Per a la crema de pèsols
150 g de ceba picada
400 g de pèsols (van bé els congelats)
2 branquillons de citronel·la
Sal i pebre al gust
100 ml d’oli d’oliva
300 ml de brou vegetal o aigua
Notícies relacionades
Elaboració
Piqueu la ceba i poseu-la en una cassola amb tres cullerades d’oli. Sofregiu-la fins que enrosseixi.
Una vegada la ceba estigui enrossida, afegiu-hi els pèsols, mescleu-ho i cuineu-ho a foc fort durant 30 segons. A continuació, afegiu-hi el brou i bulliu-ho tres minuts a foc fort.
D’altra banda, piqueu la citronel·la i prepareu una batedora. Complerts els tres minuts de cocció del brou, fiqueu tot el que hi ha a l’olla a la batedora juntament amb la resta de l’oli i la citronel·la, i tritureu-ho a màxima velocitat durant 2-3 minuts. Una vegada triturada la crema, filtreu-la per un colador tant fi com sigui possible perquè no quedin trossos de la citronel·la.
Una vegada feta la crema, bulliu els espaguetis amb força aigua durant dos minuts menys del temps que marca el fabricant.
Llavors, coleu la pasta i barregeu-la amb la crema de pèsols deixant que lligui amb els espaguetis (d’aquesta manera s’acabaran de coure). Just al final, afegiu-hi el salmó fumat tallat a tiretes i deixeu alguna peça per decorar.
Presentació
Emplateu fent un niu amb la pasta i afegiu-hi unes tiretes més de salmó i un rajolí d’oli d’oliva.
- salut mental Els diagnòstics de TDAH entre els adults creixen en els últims anys
- Malestar a sant adrià La violència i la falta de relleu redueixen l’autoritat dels patriarques de la Mina
- L’espanyol més buscat va matar el seu fill d’un tret
- Es trenca el tabú dels sacerdots enamorats
- "Ansu hauria pogut ser Lamine Yamal"