Recepta acolorida
Un hummus diferent: de remolatxa amb ‘crudités’
El xef del restaurant Enriqueta, Martín Francioni, proposa donar un pas de rosca (i de color) a aquest popular platillo de l’Orient Mitjà

El xef Martín Francioni fa un pas més enllà amb els plats que prepara al restaurant Enriqueta (Enric Granados, 107), sempre divertits i viatjats. Un bon exemple del seu treball és aquest hummus de remolatxa amb ‘crudités’, més acolorit que el de tota la vida. Aquí teniu la recepta per sorprendre els vostres convidats.
Per al hummus
Ingredients
460 g de cigrons cuits
160 g de remolatxa cuita
50 g de ‘tahina’
1/4 o all
30 g de vinagre de chardonnay
30 g d’oli d’oliva verge extra
1 punta de comí
Sal
Pebre
Elaboració
Escorreu els cigrons i tritureu-los amb la resta d’ingredients amb una batedora.
Per a les ‘crudités’
Ingredients
Rabes
Cogombre
Pastanaga
Tomàquet ‘cherry’ vermell
Elaboració
Talleu a quarts els raves i, en bastonets, el cogombre, la pastanaga i el tomàquet ‘cherry’.
Emplatat
Serviu l’hummus en un bol o plat fondo.
Afegiu-hi les ‘crudités’.
Decoreu amb llavors de sèsam, oli d’oliva verge extra i sal Maldon.
Acompanyeu-ho amb torrades integrals.
Temes:
- Normativa ¿Es pot conduir amb la ITV caducada però amb cita prèvia?
- Adeu a les transferències entre pares a fills: el que passa si Hisenda descobreix que tens de sobte uns diners inesperats
- Mobilitat sostenible a Catalunya Adeu als abonaments gratuïts de Rodalies Renfe: s’haurà de pagar a partir d’aquesta data
- Avís de tancament a una escola si no corregeix el so
- Patis d’escola lliures de càstig