Sabor infal·lible
Les receptes fàcils de Rafuel: migas amb xoriço i cansalada viada
El veterà i popular ‘influencer’, amb més de 600.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), ens delecta cada 15 dies amb un plat senzill i saborós com aquestes migas amb xoriço i cansalada viada
Rafuel torna a encendre els fogons per a Cata Mayor, el canal gastronòmic d’El Periódico de Catalunya i Prensa Ibérica. Cada 15 dies, el veterà i expert cuiner ens delecta amb el seu saber fer entre fogons amb plats simples, saborosos, agraïts i exitosos d’allò més, «sempre amb productes de mercat, de quilòmetre zero i amb instruments de cuina que tots tenim a casa», com diu ell. En aquesta segona entrega, prepara unes migas amb xoriço i cansalada viada boníssima.
«Hi he posat una mica de xoriço picant, però això va al gust del consumidor», avisa aquest popularíssim cuiner aficionat, content amb el resultat de la seva recepta: «Un superplatàs», resumeix amb encert el xef mentre corona l’elaboració amb un ou ferrat.
Amb més de 600.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), s’ha convertit en un dels 10 ‘influencers’ gastronòmics més importants d’Espanya, cosa que li ha permès publicar, aquest any, el llibre ‘Rafuel. Mis mejores recetas’ (Planeta Gastro).
- Dos clubs de BCN repeteixen al top 10 mundial del 2024
- El jesuïta Peris, davant el jutge per la denúncia d’un abús no prescrit
- Tres hores que van canviar el Barça
- Dos milions de catalans es beneficiaran de la llei de salut bucodental
- El Govern agilitzarà els 10 tràmits ‘online’ més utilitzats per a la sol·licitud d’ajudes
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Shopping Black Friday 2022: les millors ofertes d’Amazon
- SHOPPING Helly Hansen té les millors rebaixes d’hivern: ¡a meitat de preu!
- Com més població, més recursos
- L’Advocacia de l’Estat veu compatible la condemna del procés i l’amnistia