En un no res
Recepta en 3 minuts: carpaccio de pop amb vinagreta
Una bona manera d’assaborir un producte molt nutritiu i saludable que et costarà molt poc temps fer-la
El pop està considerat com un dels aliments més nutritius i versàtils de la dieta mediterrània. Així que no hi ha millor manera d’aprofitar el sabor i les propietats que té (gran quantitat de proteïnes d’alta qualitat que contribueixen a l’augment i el manteniment de la massa muscular, baix en greixos i font d’omega 3, seleni, iode, calci i vitamines B12 i E) que fer una recepta tan bona com aquesta.
La proposa Aguinamar, firma especialitzada en productes del mar. Un carpaccio de pop amb vinagreta molt saludable, ràpid i senzill que es prepara en només tres minuts.
Ingredients
100 g de pop cuit
10 g de ceba vermella
10 g de pebrot verd
Sal
Oli d’oliva
Vinagre
15 g de ruca o mesclum
Elaboració
Piqueu la ceba vermella i el pebrot molt fi.
Afegiu-hi l’oli d’oliva, la sal i el vinagre i reserveu-ho.
Talleu la pota de pop en rodanxes molt fines i poseu-les al fons del plat.
Afegiu-hi la vinagreta per sobre i decoreu el plat amb el mesclum o la ruca.
Com a opció, podeu afegir una mica de pebre vermell dolç a la vinagreta.
Temes:
- Club d’Estil de EL PERIÓDICO 10 trucs infal·libles de la guru de l’ordre Alicia Iglesias per triomfar amb el canvi d’armari
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Bakú aconsegueix 300.000 milions a l’any per als països del sud global
- Gavi, un any després
- El Barça acaba trasbalsat