¡Amb tòfona d’estiu!
VÍDEO | Las receptes fàcils del xef Rafuel: biquini de pernil ibèric
El veterà i popular ‘influencer’, amb més de 700.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), ens delecta cada 15 dies amb un plat senzill i saborós com aquest biquini de pernil ibèric
Rafuel torna a encendre els fogons per a ‘Cata Mayor’, el canal gastronòmic d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA i Prensa Ibérica.
Cada 15 dies, el veterà i expert cuiner, ens delecta amb el seu saber fer entre fogons amb plats simples, saborosos, agraïts i exitosos fora de mida, «sempre amb productes de mercat, de quilòmetre zero i amb instruments de cuina que tots tenim a casa», com diu ell.
En aquesta entrega, prepara un biquini de pernil ibèric.
No és un biquini qualsevol, perquè porta tòfona d’estiu, que el cuiner aficionat lamina per incorporar-la a l’entrepà fet amb un pa torrat a la paella amb una mica de mantega. I perquè porta formatge Arzúa fos. Rafuel hi posa també pebre «per donar-hi una mica de vida». Un esmorzar boníssim, sens dubte.
Amb més de 700.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), s’ha convertit en un dels 10 ‘influencers’ gastronòmics més importants d’Espanya, cosa que li ha permès publicar, aquest any, el llibre ‘Rafuel. Mis mejores recetas’ (Planeta Gastro).
- Dos clubs de BCN repeteixen al top 10 mundial del 2024
- El jesuïta Peris, davant el jutge per la denúncia d’un abús no prescrit
- Tres hores que van canviar el Barça
- Dos milions de catalans es beneficiaran de la llei de salut bucodental
- El Govern agilitzarà els 10 tràmits ‘online’ més utilitzats per a la sol·licitud d’ajudes
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Shopping Black Friday 2022: les millors ofertes d’Amazon
- SHOPPING Helly Hansen té les millors rebaixes d’hivern: ¡a meitat de preu!
- Com més població, més recursos
- L’Advocacia de l’Estat veu compatible la condemna del procés i l’amnistia