Per sucar-hi pa
La recepta de les insuperables mandonguilles amb sípia del Bar Núria
Aquesta casa de menjars d’aspecte antic fa molt poc temps que està oberta, però tindrà una llarga vida si cuina plats de sempre com aquest. T’expliquem com les fan

Bar Núria (rambla del Poblenou, 34) ha obert fa poques setmanes, tot i que et pugui confondre aquest aspecte antic de la decoració o la carta amb clàssics, com aquestes mandonguilles amb sípia que estan per sucar-hi pa. Amb plats com aquest, se li augura una llarga vida.
Et passem la recepta perquè puguis fer-les a casa. ¡Bon profit!
Ingredients per a 4 persones
500 g de carn picada de vedella
500 g de carn picada de porc
250 g de papada de porc picada
40 g de molla de pa
40 ml de llet
3 rovells d’ou
10 g d’all
10 g de julivert
Farina
750 g de sípia neta
150 g de pèsols
1 litre de fumet
500 ml d’aigua
100 g de sofregit de ceba, tomàquet, all i nyora
50 g de picada (pa fregit, all, julivert, ametlla torrada i vi ranci)
Sal
Pebre negre molt
Elaboració
Barregeu les carns amb la molla de pa remullada en llet, all picat, julivert picat, rovell d’ou, sal i pebre. Feu mandonguilles de 30 grams cada una.
Enfarineu lleugerament les mandonguilles i fregiu-les.
Retireu-les i escorreu-ne bé l’oli.
Cuineu a foc lent les mandonguilles en una cassola juntament amb el fumet, el sofregit i la sípia durant 40 minuts a foc lent.
Passats 30 minuts, afegiu-hi els pèsols.
Passats 5 minuts més, afegiu-hi la picada.
Poseu la salsa a punt de sal.
Temes:
- Pòdcast José Elías ho deixa clar: en què invertir per tenir rendibilitat sense riscos
- Turisme Sant Adrià estrena un resort de luxe de 53.000 metres quadrats
- Els treballadors podran avançar tres anys la jubilació parcial a partir de demà
- A Rússia Així s'ha jubilat un jove amb 23 anys gràcies a una argúcia legal
- Futbol local El futur Hospi de Jordi Alba i Thiago Alcántara: objectiu, arribar a Primera Divisió
- Seguretat viària Augmenten més d'un 46% els morts a les carreteres catalanes en el primer trimestre de l'any
- Entendre més Màximo Pradera: "Vaig tenir càncer perquè cap metge em va fer mai la pregunta clau: ¿Què menges?"
- Nou projecte Barcelona estrena un institut d’investigació sobre arquitectura i urbanisme sostenible
- Repartiment de migrants Catalunya declara que els seus centres de menors migrants ja superen el 100% de la seva capacitat
- ACTUALITAT BLAUGRANA Perillen els 100 milions dels seients VIP del FC Barcelona, claus per fitxar a l’estiu