Instruccions clares
Aprèn a fer el cèlebre pastís de formatge de La Viña en només 27 segons
Aquest vídeo de TikTok és la guia més fàcil i ràpida per elaborar el pastís de formatge més famós d’Espanya
El pastís de formatge és molt popular, pel seu sabor i per la varietat de combinacions que permet. Potser el més cèlebre d’Espanya, i del món, és el del restaurant La Viña (Sant Sebastià), que ha sigut escollit com un dels millors sabors de l’any pel ‘New York Times’. Fa 28 anys que el restaurant donostiarra el prepara.
Ara en coneixem la recepta i per fi podem preparar-la a casa cada vegada que ens vingui de gust. És un pastís molt senzill, només hem de barrejar 5 ingredients en un bol i enfornar. En només 30 segons, aquest vídeo de TikTok de David García (àlies siempre_hambriento en aquesta xarxa social) que veureu més avall us ho explica.
Notícies relacionadesIngredients
500 g de formatge crema
4-5 ous
200 grams de sucre
15 g de farina
250 ml de nata
Elaboració
En un bol, barregeu els cinc ingredients amb una barnilla. És important que tot quedi ben barrejat, així que si teniu una barnilla elèctrica, serà més fàcil.
Mentre feu aquests passos, poseu el forn a preescalfar a 200 graus per dalt i per baix. Quan estigui tot llest, poseu la barreja en un motlle amb paper de forn (¡us diem un truc! Si voleu donar un toc més rústic al vostre pastís de formatge, humitegeu amb una mica d’aigua el paper i arrugueu-lo perquè sigui més fàcil d’utilitzar. També podeu utilitzar dos papers intercalats i mig arrugats).
Col·loqueu la barreja al centre del forn i enforneu-lo. El temps de l’enfornat pot variar en funció de quin vulgueu que en siguin els resultats. Si preferiu que quedi més líquid, s’ha de deixar entre 40-45 minuts. Si preferiu que es faci una mica més, entre 50-55 minuts. Després de mitja hora de l’enfornat, és recomanable anar vigilant que no es cremi. Si s’està daurant massa, tapeu-lo amb un paper d’alumini.
Quan estigui quallat, obriu lleugerament la porta del forn i deixeu-lo temperar a dins durant 15 minuts amb el forn apagat. Després, traieu-lo del forn i deixeu-lo refredar a temperatura ambient sobre una reixeta sense desemmotllar. Quan ja sigui fred, tapeu-lo amb paper d’alumini o paper film i deixeu reposar el pastís de formatge durant un dia al frigorífic, o almenys unes hores.
@siempre_hambrientoPastís de formatge de La Viña #AprendeConTikTok ##Recetas ##tartadequeso ##Receta ##c#heesecake♬ Blinding Lights – The Weeknd
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- SHOPPING Helly Hansen té les millors rebaixes d’hivern: ¡a meitat de preu!
- Com més població, més recursos
- L’Advocacia de l’Estat veu compatible la condemna del procés i l’amnistia
- Trapero aposta per un increment dels Mossos per rebaixar el crim