Selecció amb gust
Sis bons restaurants que has de conèixer abans que acabi el setembre
Et posem deures en aquesta tornada al col·le gastronòmica: visitar alguns d’aquests locals en els pròxims dies. ¡Bon profit!
![Sis bons restaurants que has de conèixer abans que acabi el setembre Sis bons restaurants que has de conèixer abans que acabi el setembre](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/af812e76-0eba-4793-822b-3f2c1ab2745c_alta-libre-aspect-ratio_default_0.jpg)
Tot i que soni estrany, la tornada al col·le gastronòmica pot començar amb deures. Sobretot si no has visitat alguns dels bons restaurants que vam visitar al seu dia i que encara no has trepitjat. Són aquests sis. Apunta, apunta, que tens feina...
1. Almarge
Germán Franco i Marta Rombouts fan a Badalona una cuina recuperadora de terrines i guisats amb un celler ben seleccionat. Aquesta és la crònica de la visita que va fer Pau Arenós a Almarge.
2. Olivos
María Escobar tria vins amb «elegància» i Ezequiel Devoto, ànima de pastisser, prepara plats amb identitat. Elaboren el pa, la pasta de full, el brioix, la ‘granola’, les galetes i les conserves. ¿I què més? Doncs aquí t’expliquem què pots menjar a l’Olivos.
3. Bar Mono
El restaurant de la plaça de Sant Josep Oriol proposa una cuina urbana amb personalitat i desacomplexada que parteix de Barcelona i viatja per tot el planeta Locals i turistes disfrutaran de valent. Aquí tens tota la informació sobre el Bar Mono.
4. Saona
La cadena de restaurants Saona arriba al cor de l’Eixample amb una polida proposta gastronòmica amb tocs asiàtics que s’ofereix a preus imbatibles en un agradable local. Aquesta és la crònica de la nostra visita al Saona.
5. El Mamón
Notícies relacionadesEl restaurant de Sant Antoni atrau un públic jove amb els seus platillos per compartir i el seu ambient desenfadat. El local és enorme, uns 700 metres quadrats i, tot i així, s’omple. Aquí t’expliquem el perquè de l’èxit d’El Mamón.
6. Xalar
El xef amb estrella Michelin per Villa Retiro i Xerta dirigeix l’oferta gastronòmica d’aquest restaurant de Castelldefels. La carta inclou arrossos, peixos salvatges i plats frescos i divertits elaborats amb productes locals. Aquí tens més informació sobre el Xalar.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Literatura catalana Jordi Nopca: «Tenir un fill és com ficar l’extrema dreta a casa»
- L’acudit s’explica sol
- Sector immobiliari ¿Qui és el propietari de la Casa Orsola?
- Previsió meteorològica Pluja a bots i barrals: el pronòstic del Meteocat per a Catalunya
- Educació La justícia tanca la porta que Catalunya pugui prescindir de les matèries tradicionals a batxillerat
- Congrés de la indústria audiovisual L’ISE torna a batre el seu rècord i supera els 85.300 visitants el 2025, un 15% més
- Campanya de l’IRPF La declaració de la renda es podrà pagar amb Bizum o targeta
- Club Entendre-hi + Animals i plantes ¿Què heu de fer si una eruga processionària del pi enverina el vostre gos?
- Crisi migratòria Junts vincula el seu suport al repartiment de migrants al traspàs de les competències en immigració
- Forta discrepància Exclusiva Mamarazzis: Piqué no es muda a Miami i Shakira s’emporta els seus fills de gira