Per a morros fins
3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. La Sosenga, Comida Codac i Los Tortillez
Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:
![3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. La Sosenga, Comida Codac i Los Tortillez 3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. La Sosenga, Comida Codac i Los Tortillez](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/8997022e-aa6c-4833-b585-d8dbe6dd5c75_alta-libre-aspect-ratio_default_0.jpg)
S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!
La Sosenga
![](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/d1f3042c-e103-4654-929c-3558219e9b57_baja-libre-aspect-ratio_default_0.png)
Marc Pérez i Tania Doblas han obert un oasi al territori hiperturístic del centre de Barcelona, gairebé al Portal de l’Àngel: plats amb ànima, cor i gust. Pau Arenós va tastar el menú de migdia (18 €) i es va quedar «enganxat» a la ‘sablé’ amb porros i mel, ou curat i ratllat i ‘velouté’ de tàperes. «Vaig comprendre que qui defensava el fort era un xef amb fust», va escriure sobre la seva visita a La Sosenga.
Comida Codac
![](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/56613465-b715-4bae-9c1d-24a58d728753_baja-libre-aspect-ratio_default_0.png)
Miquel Coulibaly trasllada el seu restaurant del Poblenou a l’Eixample, on experimenta amb la cuina, a la qual dona un profund segell autoral. És un lloc singular, dispar, original. ¿Restaurant? Sí, restaurant, perquè s’hi menja, i es menja bé, tot i que amb limitacions per al client: no hi ha carta, sinó tres menús, i el pa, el vi i el cafè han sigut exclosos de l’oferta. Així és Comida Codac.
Los Tortillez
![](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/5b5c14a4-44ea-4e11-8d9f-1f29a6402c7c_baja-libre-aspect-ratio_default_0.png)
Aquest restaurant que llueix una desarmant estètica dels vuitanta desplega un divertit i saborós catàleg d’elaboracions a base d’ou batut que acompanya de tapes i platillos populars i saborosos. 16 truites fetes al moment (més les que canten com a «edició limitada» i la que et fan al teu gust). ¿Com són? T’ho expliquem en aquesta article sobre Los Tortillez.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Novetat editorial L’artista que "va morir de tristesa"
- Dolors Ribalta: "Les imatges són claríssimes. Això no va de colors, sinó de dignitat"
- "Som poligoners, però amb universitat pròpia"
- Arquitectes barcelonins i novaiorquesos guanyen el concurs per reformar la nau de les Tres Xemeneies
- La baixa natalitat aboca a tancar 116 escoles de 45 municipis
- Procés El Suprem confirma la condemna de quatre anys de presó a Laura Borràs i rebutja que se li apliqui l’amnistia
- Eleccions internes Jordi Domingo s’imposa a Toni Comín i presidirà el Consell de la República
- Infraestructures La línia 4 del metro de Barcelona quedarà tallada a l’estiu entre Maragall i Trinitat Nova
- XOC EN LA COALICIÓ El Govern tanca la porta a negociar i insisteix que Díaz coneixia la tributació de l’SMI: «La decisió està presa»
- Al Parlament Junts pressiona el Govern amb una llei per injectar més recursos en educació concertada, salut mental i català