GURMETITZATS
Olora-la: tòfona blanca
El singular fong aromatitza durant uns (pocs) dies els restaurants d'altura

trufa
En aquest context socioeconòmic parlar de tòfona blanca és com prometre a un home calb que algun dia lluirà melena de Tarzan: una provocació.
No obstant, el 'Tuber magnatum' és un dels productes més insòlits i costosos, i d'estricta temporada.
Es paguen centenars d'euros per una olor, per un perfum que ni es reté ni s'envasa.
Notícies relacionadesDes de fa anys, Paco 'Tòfona' Pérez ofereix amb alta mestria un menú tofoner d'alta cuina a l'alt Hotel Arts (Enoteca). Experiència gran, també de preu: 220 €.
L'ostra trufada i entebeïda amb caldo de porc i els nyoquis amb sedós de bolets, eriçó, caviar i tartuf formen part del grup de plats que et perforen el cap.
Temes:
- Sergio Peris-Mencheta, actor i director: "Des de la malaltia, la meva imaginació s’ha alliberat"
- Habitatge El milionari José Elías opina sobre comprar o llogar el 2025: "Si guanyes 2.000 euros al mes..."
- Crònica rosa Elionor i l’amor
- 1.080 vivendes i un gran parc Una inversió milionària i el futur Clínic rellancen el sector Can Rigalt al nord de l’Hospitalet
- Consum Bon Preu accelera la seva expansió i obrirà 12 nous súpers aquest any