GURMETITZATS
Olora-la: tòfona blanca
El singular fong aromatitza durant uns (pocs) dies els restaurants d'altura

trufa
En aquest context socioeconòmic parlar de tòfona blanca és com prometre a un home calb que algun dia lluirà melena de Tarzan: una provocació.
No obstant, el 'Tuber magnatum' és un dels productes més insòlits i costosos, i d'estricta temporada.
Es paguen centenars d'euros per una olor, per un perfum que ni es reté ni s'envasa.
Notícies relacionadesDes de fa anys, Paco 'Tòfona' Pérez ofereix amb alta mestria un menú tofoner d'alta cuina a l'alt Hotel Arts (Enoteca). Experiència gran, també de preu: 220 €.
L'ostra trufada i entebeïda amb caldo de porc i els nyoquis amb sedós de bolets, eriçó, caviar i tartuf formen part del grup de plats que et perforen el cap.
Temes:
- A Rússia Així s'ha jubilat un jove amb 23 anys gràcies a una argúcia legal
- Tecnologia La identificació via mòbil amb el DNI virtual és vàlida a partir d’avui
- Turisme Sant Adrià estrena un resort de luxe de 53.000 metres quadrats
- Amnistiada pel sultanat "Tenia 18 anys i vaig deixar seduir-me pels diners fàcils"
- Futbol local El futur Hospi de Jordi Alba i Thiago Alcántara: objectiu, arribar a Primera Divisió
- Campanya d’Hisenda ¿Què significa un resultat negatiu en la declaració de la renda?
- Mobilitat Renfe aparta dos treballadors acusats de sabotatge durant la vaga de Rodalies a Catalunya
- Tossa de Mar, protagonista d’un reality xinès amb milions d’espectadors
- ACTUALITAT BLAUGRANA La Lliga sacseja el Barça per les llotges VIP: «No té ‘fair play’ per inscriure Dani Olmo i Pau Víctor»
- Frau a Hisenda Ancelotti afirma que el Reial Madrid li va suggerir crear societats per cobrar drets d’imatge: «Mai em vaig adonar que alguna cosa no era correcta»