GURMETITZATS
Set: anxoves amb massa sal
Els restauradors prefereixen els filets forts, que han tocat poc l'aigua
El procés de dessalar el bacallà necessita dies i experiència. A la bacallaneria Gomà, al mercat de la Boqueria, la senyora Carme fa 50 anys que belluga lloms. Cada part requereix un temps determinat en aigua.
Passa una cosa semblant amb les anxoves, ofegades en sal grossa per garantir-ne la immortalitat. Després de netejar-les, un banyet de mitja hora és suficient per deixar-les a punt.
Notícies relacionadesEls filets civilitzats semblen no casar bé amb el gust dels restauradors, que els despatxen forts.
N'he menjat a La Barra de Carles Abellan, Bodega Sepúlveda i Estimar molt 'heavies', necessitats de pa conciliador. Que rebaixin el clorur de sodi abans que el cardiòleg ens clavi una bronca.
Temes:
- Novetat Cercle blau a Whatsapp de Meta AI: com treure'l del telèfon
- Accident Un funeral multitudinari acomiada la família Escobar-Camprubí
- Sant Jordi 2025, la festa del 23 d'abril Cercas, Bosch i Dueñas coronen un Sant Jordi miraculós i pletòric
- Ciutat vella Els comerciants del Raval reivindiquen la presència de ‘skaters’
- AUTOCAR SINISTRAT L’ús del cinturó condiciona les ajudes del bus que va xocar a França
- Futbol Declaracions oficials de One Box i del Barça sobre l'"inacceptable" fallada en l'enviament de les entrades de la Final de la Copa
- Les principals cases d’apostes ja tenen un candidat favorit per ser el nou Papa
- Salut El doctor Manuel Sans Segarra explica l'origen de l'estrès: "La causa fonamental de la nostra societat actual és l'ego..."
- Freixenet acomiadarà 180 empleats i reduirà un 25% la seva plantilla per la sequera
- Això és del que t’has d’acomiadar als 60 si vols ser més feliç