RIU I MAR
5 restaurants on menjar-se el Delta
El cuiner Fran López, amb dues estrelles Michelin, aconsella en quins llocs menjar arròs, ànec i anguila
fcasals26663891 llotja170502162549
CASA NURI
Deltebre
“Restaurant emblemàtic amb molts anys d'història. Cuina tradicional del Delta: arrossos, ànec, anguila…”.
L'ALGADIR
El Poble Nou del Delta
“Tocs moderns i una reinterpretació de la cuina deltaica”.
CAN BATISTE
Sant Carles de la Ràpita
“La nova cuina de Sant Carles, que deixa enrere el llagostí bullit i les cloïsses a la marinera per un tracte millor i diferent del producte”.
LA LLOTJA
L’Ametlla de Mar
"Una grandíssima interpretació de la tonyina del Mediterrani, sense que sigui monotema del restaurant”.
CAN PIÑANA
Notícies relacionadesL’Ampolla
“Cuina marinera tradicional del Delta influïda pel seu port de pescadors”.
Temes:
- Successió Els fills d’Andic avancen en la gestiódel futur de l’empresa
- La llei reorganitza la justícia i l’expandeix per tot el territori
- L’espanyol més buscat va matar el seu fill d’un tret
- Energies renovables El pàrquing de l’Alcampo de Sant Boi es transformarà en la instal·lació fotovoltaica més potent de l’àrea de Barcelona
- Educació farà una "avaluació emocional" dels professors