GURMET DE BRESSOL
Els 5 restaurants favorits de Raül Balam
El xef de Moments, amb dues estrelles Michelin, disfruta de les seves visites a tota mena de restaurants
balam /
Raül Balam, cuiner del Moments (dues estrelles Michelin), ha mamat la millor gastronomia des que va néixer perquè la seva mare és Carme Ruscalleda. És un autèntic gurmet de bressol que segueix disfrutant de les seves visites a tota mena de restaurants
El xef Adrián Marín, al restaurant Mextizo.
MEXTIZO
"LA FUSIÓ ENTRE CUINA MEXICANA I CATALANA FUNCIONA"
«M’agrada molt Mextizo (Diputació, 239) per la seva atrevida aposta gastronòmica. Sembla que la cuina mexicana i la catalana no puguin lligar, però en aquest restaurant la fusió de totes dues funciona molt bé. Cada vegada que hi vaig surto contentíssim amb el que he tastat. Les meves eleccions preferides són els tacos, espectaculars, i els arrossos. El xef, Adrián Marín, els broda».
Façana d'Els Pescadors.
ELS PESCADORS
"EL MILLOR BACALLÀ DE BARCELONA"
«En aquest restaurant de la plaça de Prim, ho cuinen tot molt bé però destacaria que el bacallà més bo de Barcelona el fan aquí. És una parada obligatòria al Poblenou. El fregeixen amb pebre vermell i hi posen un all fregit per sobre».
Una de les parets de Bangkok Café.
BANGKOK CAFÉ
"LOCAL PETITET I TRACTE SIMPÀTIC"
«El primer cop que vaig tastar els seus llagostins amb curri vermell em van semblar tan bons que vaig repetir. ¡Em van enamorar! Als amants del picant els encantarà. Gairebé no convida a entrar-hi: és superpetit i una mica fosc, però val la pena. A més, són molt simpàtics. És millor reservar. És a Evarist Arnús, 65».
Iván Castro (esquerra) i Pedro Salillas, en una tauleta de Mont Bar.
MONT BAR
"PER DEIXAR-TE PORTAR"
«En un restaurant t’has de deixar portar, fer l’amor i que et facin l’amor, gastronòmicament parlant. Així s’arriba a l’'orgasme'. I al Mont Bar (Diputació, 220) deixo que em facin el que vulguin amb la seva cuina de veritat. Les seves espardenyes a la carbonara són per bavejar».
El xef Enrique Valentí, en una de les taules amb vistes de Marea Alta.
MAREA ALTA
Notícies relacionades"PRODUCTE, PRODUCTE, PRODUCTE"
«Per sorprendre a qui hi portis. Grans vistes, tracte encantador i producte, producte, producte... El gall de Sant Pere al forn amb mantega i pebrots del piquillo és brutal, i va amb una amanida d’enciam com Déu mana. Avinguda de les Drassanes, 6».
- salut mental Els diagnòstics de TDAH entre els adults creixen en els últims anys
- Malestar a sant adrià La violència i la falta de relleu redueixen l’autoritat dels patriarques de la Mina
- L’espanyol més buscat va matar el seu fill d’un tret
- Es trenca el tabú dels sacerdots enamorats
- "Ansu hauria pogut ser Lamine Yamal"