verd divertit
Green Spot Diagonal, ‘veggie’ amb marxa
The Green Spot, un habitual en la llista de millors restaurants vegetarians del món, estén la seva exitosa fórmula gastronòmica a un animat establiment a la zona alta

Sis anys després de la seva exitosa obertura als porxos d’en Xifré, The Green Spot estrena un altre local a la Diagonal: una casa dels anys 70 amb porxo al costat d’un jardí de pins a la qual s’accedeix pel carrer del darrere (Can Segalar, just a l’encreuament amb Doctor Ibáñez), tot i que oficialment estan a Diagonal, 593.
Un bon escenari per continuar apostant per la cuina vegetariana imaginativa i moderna que l’ha portat a estar entre els millors restaurants veggies del món, seguint la màxima de voler seduir els carnívors.
Al març, un club per ballar i prendre copes
I en aquesta «croada» té molt pes la carta, però també l’agradable i tranquil·la terrassa, la decoració, moderna i fresca, i l’ambient, d’allò més animat. I més animat que serà a partir del març, perquè aquest Green Spot obrirà un club on ballar i prendre copes.
Els plats s’elaboren amb ingredients de temporada de petits productors de proximitat i sense més pretensions gastronòmiques que divertir i sorprendre amb plats d’arrel mediterrània. Destaquen les seves croquetes verdes (col ‘kale’, pèsols i espàrrecs) coronades amb maionesa de ‘wasabi’ (sembla que els ‘toppings’ croqueters han vingut per quedar-se); l’excel·lent i delicat ‘dim sum’ de verdures; el bolet ‘maitake’ amb albergínia asiàtica i salsifí amb salsa de ‘miso’ blanc i anacards; els ‘tagliolini’ a la llimona amb carxofa i ‘stracciatella’ i la seva ja mítica pizza negra de carbassa, api, ceba caramel·litzada, pistatxos i formatge de cabra. Per diferenciar-se del seu germà gran, ofereix algun plat animal, com l’‘steak tartar’.
Tot això convertirà Green Spot Diagonal –si és que no ho ha fet ja– en un dels restaurants de moda de la zona alta.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Habitatge El milionari José Elías opina sobre comprar o llogar el 2025: "Si guanyes 2.000 euros al mes..."
- Consum Bon Preu accelera la seva expansió i obrirà 12 nous súpers aquest any
- 1.080 vivendes i un gran parc Una inversió milionària i el futur Clínic rellancen el sector Can Rigalt al nord de l’Hospitalet
- Educació L'escola 'miracle' al barri del Besòs de Barcelona: de suspendre a estar per sobre de la mitjana en català i extraescolars
- Totes les estrenes i tornades Les 10 sèries que no et pots perdre aquest febrer
- Criança El pediatre Carlos González aclareix la importància d’entendre i gestionar els desitjos infantils: «Cedir no és perdre autoritat…»
- Després les polèmiques declaracions de la 'consellera' Parlon Estigmatizar és pensar que trastorn mental és sinònim de violència
- Consells pràctics El truc casolà perquè la goma de la rentadora quedi com nova
- Nations league Espanya remunta contra Bèlgica amb dos gols en l’afegit
- EL PARTIT DE MENDIZORROtZA L’Espanyol afronta un partit amb valor doble a Vitòria