Per a morros fins
3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana: Ikoya, Sergi de Meià i La Balabusta
Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres llocs on disfrutaràs d’una gran taula

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant anem? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants on anar el cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!
Ikoya

Ikoya (avinguda de Cambó, 23) neix de la unió d’Hideki Matsuhita (Koy Shunka, una estrella Michelin) i Iñaki López de Viñaspre (Grup Sagardi). A l’enorme barra que envolta la cuina o a les taules de més enllà pots provar un producte excels passat per la ‘robata’, la graella de carbó nipona, com el ‘tataki’ de moll amb salsa ‘ponzu’ i el ‘wagyu’ japonès amb ‘sukiyaki’ mentre vas bevent qualsevol dels seus 50 sakes, un catàleg únic a la ciutat. Aquí t’ho expliquem tot sobre l’Ikoya.
Sergi de Meià

Sergi de Meià torna als focs en un local diferent, compaginant la seva tasca com a cuiner amb la presidència d’una fundació. El lema de la casa és ‘Cuina catalana desacomplexada’, i està ben triat. Cuina catalana amb personalitat que exemplifica de meravella la crema d’espinacs, que després explicaré, i el colomí/tripa de bacallà/fajol. Aquí t’expliquem què més es menja al restaurant Sergi de Meià.
La Balabusta

El nou restaurant de Ronit Stern i Rafael Campos (Auto Rosellón) juga amb els intensos i bons sabors de la ciutat israeliana i el seu entorn en plats elaborats amb productes de proximitat. Si vols saber com, aquí t’ho expliquem tot sobre La Balabusta.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Sergio Peris-Mencheta, actor i director: "Des de la malaltia, la meva imaginació s’ha alliberat"
- Habitatge El milionari José Elías opina sobre comprar o llogar el 2025: "Si guanyes 2.000 euros al mes..."
- 1.080 vivendes i un gran parc Una inversió milionària i el futur Clínic rellancen el sector Can Rigalt al nord de l’Hospitalet
- Consum Bon Preu accelera la seva expansió i obrirà 12 nous súpers aquest any
- Atac a Berlín Ferit greu un turista espanyol apunyalat prop del monument de l’Holocaust
- Reunió amb la gerència Compte enrere per al desallotjament de la residència Tàber: les famílies denuncien falta d’informació i ajuda amb els trasllats
- Càrrecs públics ¿Què ha passat amb els consellers d’ERC sis mesos després del final del Govern d’Aragonès?
- Atac al Memorial de l’Holocaust L’home que va apunyalar un turista espanyol a Berlín és un refugiat sirià de 19 anys
- MONEDES DIGITALS El robatori de criptomonedes més gran de la història: uns ‘hackers’ s’emporten 1.500 milions de dòlars del gegant Bybit
- Relacions Govern-ERC Illa i Junqueras es reuneixen per primera vegada i donen aire a la legislatura a Catalunya