Aires mediterranis
Tela Marinera: menjant a peu de iot
Aquest restaurant de Badalona proposa una carta cuidada amb bon producte de proximitat que va més enllà dels plats amb sabor de mar. I això que té vistes als barcos del port esportiu

Si no tens barco i tens gana, sempre pots anar al Tela Marinera, a l’Hotel Marina Badalona, al costat del port esportiu. I no només perquè dinaràs o soparàs a peu de iot, sinó perquè serà en un entorn d’allò més nàutic, ja que la seva elegant decoració s’ha inspirat en els barcos que repunten el paisatge d’aquest nou establiment.
Així que, entre fustes i tonalitats blaves i amb una llum (si hi vas de dia) que inunda el diàfan interior i la terrassa, podràs tastar els plats del xef Dídac Alcoriza. Molts dels plats, només faltaria, fan gust de mar, com les vieires a la planxa i el morro de bacallà, per posar dos exemples.
Arrossos a la llauna
També hi ha arrossos a la llauna, que els demana el cos en aquest entorn: negre amb xipirons i allioli d’alga, de gambes vermelles i sípia del Maresme, de llamàntol... Però compte també amb les carns, com l’excel·lent tataki de vedella i la galta a baixa temperatura.
Notícies relacionadesPlats d’aires clàssics, de soca-rel catalana, però amb presentacions i tocs moderns. I sempre elaborats amb productes de proximitat: peix fresc de la llotja, verdures d’horts ecològics pròxims, ous de gallines en llibertat, carns de Girona, pans fets amb massa mare i farina ecològica...
A l’hotel també hi ha La Vermutería, un racó on anar de tapes de manera més informal i assequible a peu de carrer, i El Fanal, a la planta 14, on es pot prendre alguna cosa amb vistes de 360 graus. Abans que acabi l’any obrirà un restaurant d’alta volada a la tercera planta que pretén convertir-se en la referència gastronòmica de la ciutat. Aquest objectiu sí que és tela marinera.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Postureig 'low cost' La mariscada més barata d'Espanya se serveix a palades a Barcelona
- Escapades El poble més pintoresc de Catalunya per visitar al febrer és un paradís modernista amb una festa que omple de color l'hivern
- El resort de luxe SLS Barcelona obrirà amb descomptes l’1 d’abril
- Futbol La seu espanyola del «líder mundial en connectivitat» que serveix el Barça és un domicili particular del barri de Sant Andreu
- Consum Bon Preu accelera la seva expansió i obrirà 12 nous súpers aquest any
- Aldarull Un grup causa aldarulls en un tren obligant a intervenir la maquinista
- Negociacions El PSOE i Junts es reuneixen abans del debat de la qüestió de confiança
- Un 93% dels trens de la Cerdanya incompleix l'horari
- CARDIOLOGIA ¿Què són i com evitar els greixos trans, que augmenten el risc de mort un 34%?
- 1.080 vivendes i un gran parc Una inversió milionària i el futur Clínic rellancen el sector Can Rigalt al nord de l’Hospitalet