‘Trufarello’ tona a la càrrega

Don Giovanni: la ‘dolce vita’ trufada

  • Don Giovanni, el restaurant del devastador i carismàtic rei de la tòfona, Andrea Tumbarello, torna a Barcelona amb una carta de gairebé 70 plats que recorren la geografia italiana.

Don Giovanni: la ‘dolce vita’ trufada
1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

La pandèmia va deixar una dolorosa i àmplia reguera de víctimes gastronòmiques. Per sort, algunes han renascut després del tsunami que va arrossegar el coronavirus. Don Giovanni és un exemple d’au fènix a Barcelona: el restaurant d’Andrea Tumbarello, que havia obert a l’Hotel NH Constanza abans que el món s’aturés, ha tornat al barri de les Corts. Però no al mateix establiment (allà s’ha instal·lat Goxo, de Dabiz Muñoz), sinó al costat del Camp Nou: a l’Hotel NH Stadium (Travessera de les Corts, 150).

Don Giovanni

Travessera de les Corts, 150 (dins de l’Hotel NH Stadium)

Tel.: 93.339.90.50

Preu mitjà (sense vins): 30 €

Una tornada a la qual els amants de la cuina italiana faran l’onada. Sobretot si els flipa la tòfona negra o blanca, perquè el carismàtic i devastador Tumbarello, amb dos sols Repsol pel Don Giovanni de Madrid, és conegut com el rei de la trufa o ‘Trufarello’ i exerceix com a tal sempre que pot introduint-la en les seves creacions. El normal en algú amb una línia pròpia de productes basada en aquesta joia (sal, mel, mantega, caviar, bombons...).

Per compartir

Però, més enllà del preuat fong, aquí proposen un viatge per tot Itàlia a través de gairebé 70 plats sense excessives complicacions però amb bon producte que es poden compartir, com una trattoria. 

Notícies relacionades

Així, potser pots apostar (i guanyar) per l’ou millesime (rovell d’ou de corral, caviar de tòfona, làmines de tòfona i crema de boletus) i la panna cota amb mel de tòfona blanca que per altres creacions sense el fong, com el carpaccio de gamba vermella amb cansalada o els escalopa de vedella al limoncello.

Tampoc hi falten embotits, formatges i vins italians i una variada oferta de pastes i pizzes. Motius per disfrutar d’una ‘dolce vita’ com la que il·lustren les fotos que adornen les parets del restaurant. Però trufada.