Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. La Sosenga, Comida Codac i Los Tortillez

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. La Sosenga, Comida Codac i Los Tortillez

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

La Sosenga

Marc Pérez i Tania Doblas han obert un oasi al territori hiperturístic del centre de Barcelona, gairebé al Portal de l’Àngel: plats amb ànima, cor i gust. Pau Arenós va tastar el menú de migdia (18 €) i es va quedar «enganxat» a la ‘sablé’ amb porros i mel, ou curat i ratllat i ‘velouté’ de tàperes. «Vaig comprendre que qui defensava el fort era un xef amb fust», va escriure sobre la seva visita a La Sosenga.

Comida Codac

Miquel Coulibaly trasllada el seu restaurant del Poblenou a l’Eixample, on experimenta amb la cuina, a la qual dona un profund segell autoral. És un lloc singular, dispar, original. ¿Restaurant? Sí, restaurant, perquè s’hi menja, i es menja bé, tot i que amb limitacions per al client: no hi ha carta, sinó tres menús, i el pa, el vi i el cafè han sigut exclosos de l’oferta. Així és Comida Codac.

Los Tortillez

Aquest restaurant que llueix una desarmant estètica dels vuitanta desplega un divertit i saborós catàleg d’elaboracions a base d’ou batut que acompanya de tapes i platillos populars i saborosos. 16 truites fetes al moment (més les que canten com a «edició limitada» i la que et fan al teu gust). ¿Com són? T’ho expliquem en aquesta article sobre Los Tortillez.