Per a tots els paladars

Restaurant Pötstot: la millor croqueta vegana de Barcelona

Aquest establiment vegà de l’Eixample proposa una carta de plats tradicionals mediterranis que, a més, són lliures de gluten i lactosa

6 bons restaurants vegans de Barcelona

MAPA | 18 bons restaurants oberts aquest any a Barcelona que hauries de visitar

Restaurant Pötstot: la millor croqueta vegana de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Aquest és un avís a navegants croqueters, celíacs, intolerants al gluten i vegans, tot i que pot servir a qualsevol altre perfil que s’assegui a la taula d’un restaurant: la millor croqueta vegana de Barcelona és a Pötstot, i és de bolets i tòfona, i té un sabor definitiu i un arrebossat poderós gràcies a un ‘panko’ de pèsol.

Proclamat això, ja podem passar a explicar de què va aquest agradable local de l’Eixample: la seva carta és 100% vegana, lliure de gluten i de lactosa (menut triple salt mortal), juga amb les receptes tradicionals i broda algunes creacions, com les esmentades croquetes, el caneló (tofu, de nou els bolets i la tòfona negra, aquí embolicats en paper d’arròs vietnamita amb gratinat d’ametlla i beixamel de llet de soja), la untuosa, ‘greixosa’ i aconseguidíssima sobrassada (o, com ells la denominen, ‘sabrosada’ picant i que està elaborada amb moniato rostit)...

Pötstot

València, 204. Barcelona

Telèfon: 938.082.335

Preu mitjà (sense begudes): 20-25 €

potstot.com

Notícies relacionades

Casualitat o no, part del personal de Pötstot és vegà i/celíac, cosa que inspira un extra de confiança en clients que poden compartir els mateixos problemes, gustos i inquietuds. Així que el servei de sala, millor que ningú, et podrà recomanar els plats d’una proposta que, no obstant, està destinada a conquistat tots els paladars perquè es basa en plats catalans i mediterranis: trinxat, lasanya de verdures, paella, mandonguilles a la jardinera, sorbets i gelats, crema catalana (elaborada sense ou, evidentment)...

No hi falta ni el pa, fet amb tef, un cereal originari d’Etiòpia que és ‘gluten free’. Tot surt d’aquesta cuina tan a la vista que fins i tot té una finestra que dona al carrer, cosa que no deixa de ser una declaració d’intencions: és una manera de dir al món que establiments com aquest ja són d’allò més normal en el panorama gastronòmic.