Per a gurmets
3 bons restaurants per ‘baixar’ a Cambrils
Et proposem tres establiments que et faran disfrutar de valent
4 bons restaurants que has de visitar a Lleida i província
7 bons restaurants de Girona que valen la pena visitar una o més vegades

Cambrils és una destinació turística al sud de Tarragona que mai defrauda. I menys en l’apartat gastronòmic, ja que compta amb molt bons establiments on satisfer el teu paladar més gurmet. Aquí tens aquests bons restaurants de Cambrils que compliran les teves expectatives.

El potatge de cigrons amb llamàntol de Rincón de Diego. /
1. Rincón de Diego
El restaurant de Cambrils compleix ¡quatre dècades! i viu un trànsit entre la cuina de Diego Campos, de 71 anys, i la de Rubén Campos, de 42. És un període d’equilibri entre l’herència i el futur, un contrapès entre l’ahir i l’avui. Si traslladem la reflexió als plats, seria el salt del (excel·lent) potatge de llamàntol amb cigrons del Diego (2001) al romesco ‘thai’ de pescadors del Rubén (2016). Pau Arenós t’explica millor en quin moment es troba Rincón de Diego.

Arnau Bosch, Eva Perelló, Montserrat Costa i Joan Bosch, al seu restaurant. /
2. Can Bosch
Notícies relacionadesAquest restaurant cantoner, amb llum natural, a pocs carrers del port de Cambrils, és recomanable per als ‘pescadors’ d’alta cuina marinera. Aquesta és la crònica de Pau Arenós de la seva visita a Can Bosch.

El verat amb tomàquets i albergínia confitada de Bresca. /
3. Bresca
Xavi Ferraté i Alba Roig es llueixen amb peixos blaus i escabetxos al seu restaurant de Cambrils, on treballen amb productes de proximitat. Entre els plats que li han donat fama i prestigi, el rap amb remolatxa, per les seves notes de terra, el verat amb tomàquets i albergínia confitada, i el bonítol amb pebre vermell fumat. Així es menja a Bresca.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- ¿Un altre gol de Laporta?
- Ajuts socials Ja és oficial: Així pots sol·licitar el nou ajut de 700 euros compatible amb l'Ingrés Mínim Vital
- Postureig 'low cost' La mariscada més barata d'Espanya se serveix a palades a Barcelona
- El resort de luxe SLS Barcelona obrirà amb descomptes l’1 d’abril
- BCN detecta un frau amb les entrades gratis al parc Güell dels veïns
- Escapades El poble més pintoresc de Catalunya per visitar al febrer és un paradís modernista amb una festa que omple de color l'hivern
- Futbol La seu espanyola del «líder mundial en connectivitat» que serveix el Barça és un domicili particular del barri de Sant Andreu
- Ficció en català Les apostes de 3Cat de sèries i pel·lícules per al 2025: d’un ‘thriller’ de David Verdaguer a Mario Casas parlant en català
- Drets socials El Govern reobre l’expedient del veí de Gavà que feia 18 anys que esperava l’ajuda a la dependència
- Governança corporativa Yolanda Díaz inicia la seva reforma per col·locar els sindicats en els consells d’administració de les empreses