Dupla de 'cracks'
Nandu Jubany obrirà dos restaurants en un dels hotels de luxe de Messi
El cuiner català inaugurarà Hincha i Tribuna Rooftop al Mim del port esportiu de Sotogrande

Nandu Jubany, el xef inesgotable, l'home que mai es cansa per molt que la seva vida sigui una marató correguda a ritme d'esprint, està recarregant piles a la seva casa de Formentera aquests dies. Fa bé perquè l'esperen unes setmanes de més frenesí, si és possible. Obrirà dos nous restaurants, aquesta vegada a Sotogrande (Cadis), en un dels hotels Mim, que tenen Leo Messi com a propietari i Hotel Majestic Group com a empresa que els gestiona. Estaran al port esportiu, s'anomenaran Hincha i Tribuna (una terrassa), i s'inauguraran el 4 de juny. I per si fos poc, s'ha quedat amb dues sales de banquets de l'Hotel Miramar (Barcelona).
L'obertura estava ja prevista feia tres anys, quan es va associar amb el futbolista. En el pla figurava, primer, el debut d'Hincha a Andorra el 2022; el seguiria, com així va ser, el de Baqueira el 2023. I ara tocava el de Sotogrande aquest 2025. Està a l'hotel de cinc estrelles gran luxe, que obrirà unes setmanes més tard que els restaurants.
Cuina mediterrània
Hincha, que s'estrenarà amb el ronqueig d'una tonyina de gairebé 200 quilos, apostarà més per les paelles que per les pizzes com fan els altres dos establiments de la península. "Hi haurà més cuina mediterrània: peixos a la brasa, escabetxos suaus, carpaccios, tiraditos, ceviches, salmorejo, gaspatxos... Donarem molta importància a la tonyina perquè allà és molt bona. En fi, una proposta molt més fresca que serà semblant a Es Còdol Foradat [el xiringuito que regenta a Formentera]".
Tribuna és "una terrassa acollonant" des d'on es divisa l'estret de Gibraltar. "Allà farem marisc bullit, quisquilles, llagostí de Sanlúcar, gamba de Huelva, tàrtars al moment de carn i peix... Una cuina més de picar que es podrà acompanyar de cocteleria".
Bodes, batejos i comunions a Montjuïc
Notícies relacionadesCom no hi ha dos sense tres, en les properes setmanes posarà en marxa les dues sales de banquets de l'Hotel Miramar, a Montjuïc (Barcelona), que s'ha quedat per oferir a la capital catalana el seu servei de càtering per a bodes, batejos i comunions (probablement, el millor d'Espanya). "Estarà llest abans d'estiu", promet.
Queda clar que el descans de Formentera, encara que breu, sembla més que necessari davant el que li ve a sobre en els propers mesos. Els imminents projectes seran els enèsims negocis de l'hiperactiu Jubany, l'empresa del qual compta amb gairebé mig miler de treballadors: restaurants com Can Jubany, Pur i Foc, entre d'altres, el seu servei de càtering per a bodes (probablement, el millor d'Espanya) i les fàbriques de canelons i croquetes, que elaboren desenes de milers d'unitats cada setmana...
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
Restaurant Nandu Jubany Província de Cadis Cuiners Estrelles Michelin Gastronomia Messi On menjar avui
- Privacitat "Jo mai dono el DNI": un expert explica com donar les teves dades de forma segura en hotels i allotjaments
- Futbol Noves imatges del Camp Nou: així serà com quedarà l’estadi
- Pèls de punta Gonzalo Bernardos adverteix del "festival" immobiliari que ve: "L'habitatge de compra es posarà molt car..."
- EUA ¿Caos o mètode? L’Acord de Mar-a-Lago, el pla que donaria un sentit a la guerra comercial de Trump
- Desembarcament Els avantatges i els perills de portar l’esperit de ‘Sálvame’ a TVE: «Són personatges televisius difícils de domar»
- El nou tauler global Meloni es llança a salvar les relacions comercials entre Europa i els EUA
- Contra els houthis 58 morts i un centenar de ferits en un bombardeig dels EUA al Iemen
- TENNIS Alcaraz es recompon i segueix endavant a Barcelona
- Bàsquet El Madrid, al ‘play-off’ a base de triples
- EL PARTIT DE CORNELLÀ Un Espanyol motivat allarga la bona ratxa contra el Getafe