Les receptes dels lectors
Crema d’espàrrecs verds amb curri
Rocío Serrano des de Barcelona ens proposa una excel·lent crema d’espàrrecs verds amb curri
Rocío Serrano des de Barcelona ens proposa una excel·lent crema d’espàrrecs verds amb curri per al Club de Cuina d’EL PERIÓDICO
Crema d’espàrrecs verds amb curri
Per a dues persones
Ingredients:
2 grapats d’espàrrecs verds
1 ceballot
1 carbassó mitjà
150 ml de brou de verdures
Nata per muntar
Curri en espècie
8 gambes
Oli
All
Elaboració:
Infusioneu el curri amb la nata a foc baix fins a portar-ho a ebullició. Apagueu-ho i reserveu-ho a la nevera.
Talleu les verdures reservant les puntes dels espàrrecs.
En una olla escalfeu primer la ceba, després afegiu-hi els espàrrecs sense les puntes i finalment el carbassó.
Una vegada està tot ben escalfat afegiu-hi el brou de verdures i deixeu-ho bullir 25 minuts.
Tritureu-ho ben fi i coleu-ho si fos necessari.
Mentre es fa la crema, peleu les gambes i retireu-ne la tripa.
En una paella amb oli afegiu els caps en fred i escalfeu-ho a foc mitjà fins que canviïn de color.
Coleu l’oli aixafant els caps perquè deixin anar tot el suc.
Torneu a tirar aquest oli a la mateixa paella amb una mica d’all laminat i quan sigui calent afegiu-hi les cues de gamba pelades fins que estiguin fetes.
Saltegeu les puntes dels espàrrecs, que hauran de quedar al dente.
Traieu el curri de la nevera i munteu la nata, i ja està llest per emplatar.
¿T’agrada cuinar?
- Successió Els fills d’Andic avancen en la gestiódel futur de l’empresa
- La llei reorganitza la justícia i l’expandeix per tot el territori
- L’espanyol més buscat va matar el seu fill d’un tret
- Energies renovables El pàrquing de l’Alcampo de Sant Boi es transformarà en la instal·lació fotovoltaica més potent de l’àrea de Barcelona
- Educació farà una "avaluació emocional" dels professors