Les receptes dels lectors

Galetes amb nous i xips de xocolata

Montse Salinas des de Barcelona ens aporta unes dolces galetes amb nous i xips de xocolata

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Toca el torn a unes postres i/o berenar, Montse Salinas des de Barcelona ens aporta unes dolces galetes amb nous i xips de xocolata

Galetes amb nous i xips de xocolata

Ingredients:

Ingredients:

  • 200 g de sucre morè

  • 100 g de mantega pomada i 170 g de xocolata negra

  • 220 g de farina

  • 1 ou

  • 100 g de nous

  • Extracte de vainilla, llevat en pols i mitja culleradeta de sal

Elaboració:

Notícies relacionades

Elaboració:

  1. Preescalfar el forn a 170º. Per elaborar les galetes, talleu la xocolata i les nous a trossos petits i reserveu.

  2. En un bol, treballeu la mantega (que ha d’estar a temperatura ambient) perquè quedi pomada.

  3. Afegiu el sucre i la sal i batem la barreja fins que blanquegi.

  4. Afegiu l’ou i l’extracte de vainilla i barregeu bé.

  5. En un altre bol, tamiseu la farina i el llevat. Incorporeu la farina progressivament a la barreja de la mantega que hem preparat abans.

  6. Finalment, afegiu els trossos de xocolata i nous. Barregeu bé i deixeu reposar la massa a la nevera durant almenys 15 minuts. 

  7. Feu boletes amb la massa i col·loqueu-les en una safata de forn coberta amb paper vegetal perquè no s’enganxin.

  8. Enforneu a 170º amb calor a dalt i a baix durant 12 minuts o fins que veiem que s’estan daurant.

  9. Quan les traguem del forn, les galetes estaran toves. Cal deixar-les refredar abans de treure-les de la safata.

Montse Salinas / Barcelona

¿Us agrada cuinar?