Les receptes dels lectors
Galetes amb nous i xips de xocolata
Montse Salinas des de Barcelona ens aporta unes dolces galetes amb nous i xips de xocolata
Li toca el torn a unes postres i/o berenar, Montse Salinas des de Barcelona ens aporta unes dolces galetes amb nous i xips de xocolata
Galetes amb nous i xips de xocolata
Ingredients:
Ingredients:
200 g de sucre morè
100 g de mantega pomada i 170 g de xocolata negra
220 g de farina
1 ou
100 g de nous
Extracte de vainilla, llevat en pols i mitja culleradeta de sal
Elaboració:
Notícies relacionadesElaboració:
Preescalfar el forn a 170º. Per elaborar les galetes, tallar la xocolata i les nous a trossos petits i reservar.
En un bol, treballar la mantega (que ha d’estar a temperatura ambient) perquè quedi pomada.
Afegir el sucre i la sal i batem la barreja fins que blanquegi.
Afegir l’ou i l’extracte de vainilla i barrejar bé.
En un altre bol, tamisar la farina i el llevat. Incorporar la farina progressivament a la barreja de la mantega que hem preparat abans.
Finalment, afegir els trossos de xocolata i nous. Barrejar bé i deixar reposar la massa a la nevera durant almenys 15 minuts.
Fer boletes amb la massa i col·locar-les en una safata de forn coberta amb paper vegetal perquè no s’enganxin.
Enfornar a 170º amb calor a dalt i a baix durant 12 minuts o fins que veiem que s’estan daurant.
Quan les traguem del forn, les galetes estaran toves. Cal deixar-les refredar abans de treure-les de la safata.
Montse Salinas / Barcelona
¿Us agrada cuinar?
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- SHOPPING Helly Hansen té les millors rebaixes d’hivern: ¡a meitat de preu!
- Com més població, més recursos
- L’Advocacia de l’Estat veu compatible la condemna del procés i l’amnistia
- Trapero aposta per un increment dels Mossos per rebaixar el crim