Patrocina:

Del 7 al 10 d'octubre

La cinquena edició de BNEW posarà sobre la taula les claus, reptes i avenços de la nova economia

Aviation se suma a Mobility, Digital Industry, Sustainability, Health i Talent com a nou vertical de la cinquena edició de l'esdeveniment, que se celebrarà del 7 al 10 d'octubre a DFactory Barcelona

BNEW comptarà en el seu cinquè aniversari amb 350 top international speakers que donaran lloc a 140 hores de contingut distribuïdes en 100 panells

Per poder seguir tots els continguts via streaming, a més d'accedir a totes les diferents opcions de networking, és necessari registrar-se a través de la plataforma digital de l'esdeveniment

Imatge de la passada edició del BNEW, celebrada a Barcelona.

Imatge de la passada edició del BNEW, celebrada a Barcelona. / Consorci Zona Franca de Barcelona

3
Es llegeix en minuts

La Barcelona New Economy Week (BNEW) 2024, esdeveniment organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), celebrarà del 7 al 10 d'octubre la seva cinquena edició al DFactory Barcelona, l'ecosistema d'indústria 4.0 de referència internacional. L'esdeveniment posarà al centre del debat les innovacions i les últimes tendències de set sectors considerats clau per a la nova economia com són: Digital Industry, Mobility, Sustainability, Talent, Health i Aviation.  

En el seu cinquè aniversari, la trobada comptarà amb 350 top international speakers experts en els diferents sectors, que participaran en prop de 100 panells, debats i sessions, proporcionant 140 hores de contingut. Per a això, BNEW mantindrà el seu format híbrid, amb la retransmissió de tots els continguts via streaming, mitjançant la plataforma digital, des dels tres platós ubicats a DFactory Barcelona i la celebració d'activitats de networking tant digitals com presencials.  

Una de les principals novetats aquest any resideix en el nou vertical BNEW Aviation, en el qual es debatrà sobre les últimes innovacions en la producció aeroespacial, en la gestió del trànsit aeri, la reducció de la petjada de carboni, el turisme espacial i la formació en el sector, així com el paper de la dona en tot això i els desafiaments futurs de la mobilitat avançada.  

Per la seva banda, BNEW Digital Industry segueix erigint-se com un dels principals verticals, des de la primera edició de l'esdeveniment, donant peu a debatre sobre el futur de la Indústria 4.0 i de totes les tecnologies implicades, però també de legislació, sobirania de les dades, el seu impacte ecològic i l'empoderament de la dona en l'era digital.  

De la mateixa manera, BNEW Mobility ocuparà un lloc destacat en la graella de continguts, amb sessions dedicades a l'electrificació del transport urbà, la mobilitat connectada i autònoma, la integració de la IA en la gestió del trànsit, el transport públic intel·ligent, l'impacte de la micromobilitat i els nous models de negoci.  

Després de l'èxit de l'edició passada, BNEW Health torna amb un programa complet de continguts en el qual es parlarà de teràpies digitals, models predictius per a epidèmies, envelliment saludable, retenció de talent, aplicació de IA, fàrmacs de nova generació i Data Centers, entre altres qüestions.  

Els ODS de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides seguiran centrant el debat a BNEW Sustainability, amb panells dedicats a la transformació energètica, l'ecoarquitectura, el disseny, la nova mobilitat, el Foodtech, l'economia col·laborativa en la restauració d'ecosistemes fluvials, o el turisme sostenible.  

El vertical BNEW Talent destaca per un programa dedicat a la formació d'empleats tech, el nou talent emergent en la IA, el mercat del talent digital, el talent sènior i el femení o el paper dels joves en la nova economia. A més, en aquest canal es retransmetran els pitches de les startups seleccionades en el BNEW Startup Innovation Hub.  

Finalment, BNEW Experience oferirà als assistents presencials l'oportunitat de fer networking en un entorn divertit i distès amb un programa d'activitats que visibilitzarà l'àmplia oferta d'oci i cultura de Barcelona, des d'exposicions artístiques fins a experiències culinàries i immersives.  

Imatge de la passada edició del BNEW, celebrada a Barcelona. /

Consorci Zona Franca de Barcelona

En paraules del delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Pere Navarro, “estem orgullosos d'anunciar una nova edició d'un esdeveniment sense precedents, que connecta sectors i indústries tan diferents com poden ser la salut o l'aviació, per exemple. Això fa de BNEW un esdeveniment disruptiu i innovador que aposta per les possibilitats, noves formes i canvi de paradigma econòmic que ofereixen les noves tecnologies en un context de transformació sense precedents”.  

Notícies relacionades

Per la seva banda, la directora general del CZFB, Blanca Sorigué, assenyala que “tot això passarà a Barcelona, considerada com un dels hubs tecnològics més punters d'Europa i la urbs de referència de la nova economia, que aposta fermament per aquesta nova forma de fer les coses i que compta amb un ampli ecosistema empresarial 4.0. I per a això, comptem amb el millor escenari possible, el DFactory Barcelona, la catedral de la indústria 4.0. Després de 4 edicions exitoses BNEW s'ha consolidat com el gran esdeveniment mundial de la nova economia”.  

El programa de continguts es distribuirà de la següent manera durant les quatre jornades: Digital Industry, Mobility i Sustainability (7 i 8 d'octubre) i Talent, Health i Aviation (9 i 10 d'octubre). Per poder seguir els panells en directe i accedir a les diferents opcions de networking és necessari registrar-se a la plataforma digital des de la pròpia web de l'esdeveniment.  

Temes:

Barcelona