Patrocina:

Del 7 al 10 d'octubre

Més de 170 'startups' participaran en el BNEW Startup Innovation Hub 2024

Les cinc millors empreses emergents de cada vertical presentaran els seus projectes davant d'una audiència especialitzada amb potencials inversors i clients

Guanyadors dels premis BNEW 2023 durant la seva quarta edició a DFactory Barcelona

Guanyadors dels premis BNEW 2023 durant la seva quarta edició a DFactory Barcelona / CZFB

2
Es llegeix en minuts

Més de 170 empreses emergents han estat seleccionades per participar en el BNEW Startup Innovation Hub 2024, en el marc de la celebració de la cinquena edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que tindrà lloc del 7 al 10 d'octubre al DFactory Barcelona. L'esdeveniment organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) es consolida com a punt de trobada única entre empreses, emprenedors i inversors, triplicant el nombre de 'startups' participants respecte a la passada edició.

D'aquesta manera, BNEW Startup Innovation Hub servirà de nou com a aparador perquè les empreses emergents exposin els seus projectes i mostrin les últimes innovacions dels diferents sectors representats en l'esdeveniment: Digital Industry, Mobility, Sustainability, Aviation, Health i Talent. Les considerades per un comitè d'experts com cinc millors 'startups' de cada vertical tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes innovadors davant d'una audiència especialitzada, empreses internacionals, inversors, potencials clients i empreses de capital de risc, en un pitch de 5 minuts que duran a terme durant la tarda del dijous 10 d'octubre al plató del vertical Talent.

A més, durant els quatre dies en què es desenvolupa l'esdeveniment, totes les 'startups' participants disposaran de diferents espais i eines per desenvolupar networking, ja sigui en format de reunions B2B o mitjançant intercanvi de missatgeria a través la plataforma digital de BNEW.

Les 'startups' finalistes en el nou vertical BNEW Aviation són: Unmanned Life, Grone, Grasshopper Air Mobility, Slimop Space i Delsat Internacional Drones. A BNEW Digital Industry les seleccionades són: NappAi, Omnios Cognitive Solutions, Powerbim, Alias Robotics i Beyond Reality AR. Entre les 'startups' que participaran en BNEW Health, destaquen: Time is Brain, Upfront, LIFE Neurotech, Healthtech Innovations i Horus ML. BNEW Mobility tindrà com a finalistes: Cafler, Magment GmbH, Vaive Logistics, Bia Power i Eurotech. A BNEW Sustainability, les seleccionades són: Joltech Solutions, UniSCool (Universal Smart Cooling), Indresmat, Incapto i Methanol Reformer. Finalment, les 'startups' que participaran en els pitches dins de BNEW Talent són: BIPO, Bein Mindset, Mèrita, Payflow i Evoco.

Premi a la Millor Startup BNEW 2024

Els més de 170 projectes participants en el BNEW Startup Innovation Hub seran també candidats al Premi a la Millor Startup BNEW 2024 que reconeixerà a la millor 'startup' de cada vertical. La cerimònia de lliurament de premis es durà a terme durant un distès sopar que se celebrarà el dimecres 9 d'octubre a la terrada de DFactory Barcelona.

Notícies relacionades

Un jurat format per un comitè d'experts ha estat l'encarregat de seleccionar les 'startups' finalistes que participaran en els pitches, així com les 'startups' premiades en cada categoria. Per a això, avaluarà les solucions presentades en funció de l'impacte del projecte per a la indústria, la capacitat de gestió dels equips i les solucions tecnològiques d'alt valor que ofereixin avantatges competitius sostenibles. A més, es tindrà en compte el potencial de creixement sostenible, la influència en l'economia i en la societat en general, així com que l'empresa emergent té un alt component d'innovació.

Està previst també que entre els professionals assistents a BNEW les 'startups' també tinguin un pes destacat superant les 1.500 de l'any passat, xifra que suposa prop del 10% de total d'assistents.