LA RECEPTA
Pollastre amb xampinyons

Asunción Ramos prepara un pollastre a la seva botiga.
Asunción Ramos, dependenta de la polleria Peñafiel,presenta una recepta clàssica que agrada a grans i petits: el pollastre, en aquesta ocasió amb xampinyons.
INGREDIENTS (4 persones)
Un pollastre sencer
Un tomàquet vermell
Un pot de xampinyons
100 grams de pernil a daus
Una ceba gran
Dos grans d'all
Un got de vi blanc o conyac
Pebre
Dues fulles de llorer
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Salpebreu el pollastre al gust. A continuació, enrossiu-lo en una cassola. Quan estigui torrat, poseu-hi la ceba (que prèviament heu d'haver trossejat), el tomàquet (millor partit per la meitat), el llorer i els grans d'all. Quan la ceba estigui feta i rossa, afegiu-hi els xampinyons i els daus de pernil. Seguidament, gireu el pollastre, aboqueu-hi el vi blanc (o conyac), abaixeu una mica el foc i continueu coent-lo. Vigileu la cassola de tant en tant i en uns minuts, quan la carn quedi ben feta, el plat estarà a punt per ser servit.
- Les principals cases d’apostes ja tenen un candidat favorit per ser el nou Papa
- Final de la Copa del Rei Les 8 hores que van portar el futbol espanyol al caire de l’abisme: «El Madrid no ens pot demanar que canviem els àrbitres»
- Entendre-hi més El costat més fosc de la intel·ligència artificial: pornografia personalitzada i sense límits
- Previsió meteorològica Catalunya torna a activar els avisos per pluges intenses per a aquest cap de setmana
- Radiografia lingüística Menys del 30% dels joves catalans tenen el català com a llengua habitual i «d’identificació»