LA RECEPTA

Pollastre amb xampinyons

Asunción Ramos prepara un pollastre a la seva botiga.

Asunción Ramos prepara un pollastre a la seva botiga.

1
Es llegeix en minuts

Asunción Ramos, dependenta de la polleria Peñafiel,presenta una recepta clàssica que agrada a grans i petits: el pollastre, en aquesta ocasió amb xampinyons.

INGREDIENTS (4 persones)

Un pollastre sencer

Un tomàquet vermell

Un pot de xampinyons

100 grams de pernil a daus

Una ceba gran

Dos grans d'all

Un got de vi blanc o conyac

Pebre

Dues fulles de llorer

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Salpebreu el pollastre al gust. A continuació, enrossiu-lo en una cassola. Quan estigui torrat, poseu-hi la ceba (que prèviament heu d'haver trossejat), el tomàquet (millor partit per la meitat), el llorer i els grans d'all. Quan la ceba estigui feta i rossa, afegiu-hi els xampinyons i els daus de pernil. Seguidament, gireu el pollastre, aboqueu-hi el vi blanc (o conyac), abaixeu una mica el foc i continueu coent-lo. Vigileu la cassola de tant en tant i en uns minuts, quan la carn quedi ben feta, el plat estarà a punt per ser servit.