LA RECEPTA

Tonyina a la planxa amb pebrot

Carme Colomé prepara una peça de tonyina.

Carme Colomé prepara una peça de tonyina.

1
Es llegeix en minuts

Carme Colomé, responsable de la peixateria Carme, al mercat de Felip II, presenta una recepta senzilla i sana: tonyina a la planxa. Una proposta lleugera i molt apropiada per pal·liar els excessos de les festes nadalenques.

INGREDIENTS (4 persones)

800 grams de tonyina

Pa de motllo

Pebrots del piquillo

Bitxo

Sal

Oli

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Poseu en una paella el pa de motllo i fregiu-lo fins que quedi lleugerament torrat. A continuació, en una cassola amb oli escalfeu els pebrots del piquillo amb el bitxo. Després, saleu la tonyina i coeu-la a la planxa fins que quedi al punt o segons el gust de cada comensal. Col·loqueu al plat el peix amb el pa de motllo i acompanyat dels pebrots del piquillo. A sobre de la tonyina poseu-hi l'oli que ha sobrat d'escalfar els pebrots del piquillo. Serviu-ho. La presentació del plat s'ha d'assemblar a la d'un montadito gran.