LA RECEPTA
Llom al xerès amb nata i xampinyons

Llom de porc, ingredient bàsic d’aquesta recepta.
Aquest plat, nutritiu i gustós, és econòmic i fàcil de preparar. A l'hora de servir-lo es pot acompanyar amb arròs blanc, que es barreja amb la salsa, o amb boletes de patata. Acostuma a agradar molt als nens.
INGREDIENTS (4 persones)
8-12 rodanxes de llom de porc
Xampinyons filetejats
Crema de llet
Un gotet de xerès olorós
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
En una cassola amb l'oli ben calent es fregeixen els trossos de llom i després s'hi afegeix sal i pebre abans de reservar-los a part. Amb l'oli que ens ha quedat, fregim els xampinyons filetejats amb el foc fort fins que deixin anar tota l'aigua. Hi afegim la nata líquida (quatre cullerades soperes) i el gotet de xerès fins que es redueixi i espesseixi la salsa. Quan creiem que ja està a punt, hi afegim els trossos de llom i deixem que quedin ben amarats de la salsa. Si perd consistència, podem afegir-hi més nata. És millor servir-ho i consumir-ho de seguida, acompanyat de la guarnició que hàgim elegit, arròs o boletes de patata. .
- Recomanacions «Dinar de 10»: els elogis al millor restaurant de Cornellà de Llobregat, segons Tripadvisor
- Mil anys d’aniversari Montserrat rep amb devoció la sortida de la Moreneta per primera vegada en aquest mil·lenni
- Creu de Sant Jordi 2019 Mor Montserrat Úbeda, referent de la catalanitat i ànima d’Ona Llibres
- Els bojos són ells, ells
- Protesta L’acta del partit recull el llançament d’un objecte de Rüdiger a l’àrbitre