INVERSIÓ

Repsol compra el 17% de Recreus, de filaments per a impressió 3D

El fons d'inversió estratègic Repsol Corporate Venturing compta amb una dotació de 85 milions d'euros

zentauroepp24341096 madrid 27 11 2013 economia  entrada esta tarde  a la sede ce180222092113

zentauroepp24341096 madrid 27 11 2013 economia entrada esta tarde a la sede ce180222092113

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Repsol, a través del seu fons d’inversió estratègic, Repsol Corporate Venturing, ha adquirit un 17% de la companyia Recreus (Alacant), dedicada a la producció i comercialització de filaments termoplàstics flexibles rígids per a impressió 3D, ha informat aquest dilluns la petroliera.

Repsol està desenvolupant polímers modificats per al seu ús com a matèria primera en diferents tecnologies d’impressió 3D.

La impressió 3D amb materials elàstics compta amb nombroses aplicacions a múltiples sectors i s’està estenent a nous àmbits.

Recreus, fundada el 2013, treballa amb empreses dedicades a l’ortopèdia avançada i tèxtil per desenvolupar materials i processos d’impressió específics per als seus mercats.

El fons d’inversió estratègic Repsol Corporate Venturing compta amb una dotació de 85 milions d’euros per al període 2016-2020 i el seu objectiu és atraure innovació tecnològica per al seu desplegament comercial i que es pugui emprovar de forma àgil per avaluar el seu potencial.

Repsol Corporate Venturing busca accelerar la incorporació de tecnologia i models innovadors als negocis de la companyia, i participa en més de deu empreses.

Notícies relacionades

Des del seu llançament ha analitzat més de cinc-centes oportunitats d’inversió i busca oportunitats en fiabilitat en les operacions, economia circular, mobilitat avançada, diversificació energètica, nous materials i tecnologia digitals aplicades a l’exploració i producció d’hidrocarburs.

Les últimes participacions que ha adquirit el fons han sigut en l’empresa gallega dedicada a la nanotecnologia Nanogap i en la companyia nord-americana de mobilitat elèctrica Ample.