Automoció
De los Mozos renova com a president de la patronal de l’automòbil
El president de Renault a Espanya es mantindrà al capdavant de l’associació de fabricants ANFAC un any més, en un moment clau per al sector
L’assemblea general s’ha reunit avui i també ha presentat el nou full de ruta en el pla de mobilitat per al futur, i ha actualitzat la imatge corporativa
El president de Renault a Espanya i membre del comitè executiu del Grup Renault, José Vicente de los Mozos, ha sigut reelegit com a president de l’Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions (ANFAC). De los Mozos complirà així un any més al capdavant d’un càrrec que ocupa des del 2018.
Segons informa l’associació en un comunicat «l’extensió del càrrec es fa per continuar treballant en la recuperació de la demanda i la producció, fortament afectades pels efectes de la pandèmia soferta el 2020, i per afrontar els reptes que l’entrada d’una nova fiscalitat, les normatives de reducció d’emissions, les noves polítiques de mobilitat, a més de la reconversió industrial de les fàbriques espanyoles, suposen per al sector l’any vinent».
Sector estratègic
José Vicente de los Mozos ha assenyalat que la importància de la indústria de l’automòbil és clau per al país. A més, considera que «la transformació del sector en línia amb els objectius de descarbonització i digitalització és innegable, si volem mantenir una indústria que, sense tenir cap casa matriu al nostre territori, s’ha posicionat com un dels principals referents a Europa i al món».
Des del seu punt de vista, «travessem un context d’incertesa econòmica i sanitària, però que no ens ha d’allunyar del compromís d’arribar a una mobilitat zero emissions al llarg de les pròximes dues dècades. Avancem cap a un nou model d’indústria on les demandes socials, mediambientals i econòmiques determinaran la mobilitat del futur. Hem d’estar preparats i així donar resposta i solucions que ens permetin continuar sent competitius i referents, no només mantenint el que hem aconseguit, sinó augmentant la nostra força industrial i d’ocupació. L’objectiu està marcat per al 2050 i és necessari construir-lo des d’avui», ha destacat el president de l’ANFAC.
En la reunió de l’assemblea general de l’associació també s’han establert les bases que definiran l’ANFAC com la veu referent de la nova mobilitat, en línia amb els eixos de descarbonització i digitalització que marquen la transformació de la indústria i l’economia.
Nova imatge de marca
Notícies relacionades«Aquest posicionament com a referent de la nova mobilitat es tradueix, per a l’ANFAC, en un canvi a la marca i la imatge de l’associació», apunten,
L’actualització de la imatge simbolitza, segons assenyalen des de l’associació, «la necessària evolució de l’automoció en línia amb els objectius de descarbonització i digitalització. Aquest canvi representa un sector amb un ferm compromís mediambiental i amb una contínua millora tecnològica per donar solucions de mobilitat des d’un prisma innovador buscant l’eficiència, la connectivitat i una contribució a la sostenibilitat i, creant, d’aquesta manera, el nou ecosistema de la mobilitat».
- Energies renovables El pàrquing de l’Alcampo de Sant Boi es transformarà en la instal·lació fotovoltaica més potent de l’àrea de Barcelona
- Obligatori per llei La multa que et pot caure per no estar empadronat on vius
- salut mental Els diagnòstics de TDAH entre els adults creixen en els últims anys
- Conflicte a Girona Una família denuncia que un home s’ha quedat d’ocupa en una casa que li van deixar a Llagostera
- LA VISITA BLAUGRANA AL COLISEUM Cinc anys amb un zero a Getafe
- Violència contra les dones Laura Palmer i la por que ens va quedar
- Transparència Hisenda vigilarà més les targetes: demanarà aquestes dades sobre els moviments
- Trump, la Lluna i més enllà
- Aquesta nit Gala dels premis Gaudí
- Premier league Haaland firma una inusual renovació amb el City fins al juny del 2034