Grifols guanya 21 milions fins al març davant les pèrdues d’un any enrere

Grifols guanya 21 milions fins al març davant les pèrdues d’un any enrere
1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Grifols va obtenir en el primer trimestre d’aquest any un benefici net de 21 milions d’euros enfront de les pèrdues de 108 milions del mateix període de l’any anterior pels costos de reestructuració. La companyia, amb Nacho Abia com a nou conseller delegat des de l’1 d’abril, va obtenir entre el gener i el març uns ingressos de 1.626 milions, xifra que suposa un creixement del 5,5% respecte al mateix període d’un any enrere.

Notícies relacionades

Thomas Glanzmann, president executiu de la companyia, destaca que, "malgrat un primer trimestre difícil, l’empresa continua avançant per complir els seus compromisos i objectius fixats el 2024". Va ser el mateix dia en què va patir un nou atac de Gotham City sobre els seus comptes, però, tot i això, va tancar la sessió amb un creixement del 0,49%, fins als 9,848 euros.

L’executiu va destacar que mantenen l’estratègia de reforçar la posició financera de l’empresa amb mesures com la col·locació de 1.000 milions en bons garantits al 7,5% amb venciment l’abril del 2030 per amortitzar bons garantits amb venciment l’any que ve. El deute net arriba als 10.948 milions.

Temes:

Grifols