Ramón Agenjo, proposat per a la presidència de Barcelona Global

Ramón Agenjo, proposat per a la presidència de Barcelona Global
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Maite Barrera, presidenta de Barcelona Global, va proposar ahir a la comissió executiva de l’associació que Ramón Agenjo la substitueixi en el càrrec per al període 2024-2026. Agenjo és conseller i secretari del consell d’administració de Damm.

Notícies relacionades

La proposada va ser acceptada per unanimitat i haurà de ser ratificada per l’assemblea general de socis del pròxim 26 de juny, prèvia recomanació favorable del consell de supervisió de l’entitat. Maite Barrera, empresària i fundadora de Bluecap, ha presidit Barcelona Global des del 2022. Els estatuts de l’associació estableixen que els mandats dels presidents i la comissió executiva duren dos anys, que ja s’han complert. En el cas de la presidència, sense possibilitat de reelecció fins que almenys no transcorri un mandat.

Agenjo, que també és president del grup Cacaolat, és al seu torn conseller de diverses empreses de Damm, companyia en la qual desenvolupa la seva activitat professional des de fa quatre dècades. També és patró-director de la Fundació Damm i president de la Fundació Estrella de Levante. Forma part de Barcelona Global des de la seva constitució el 2012 amb Damm com a soci corporatiu protector i ha impulsat projectes culturals de Barcelona Obertura, del qual és president.

Temes:

Barcelona Damm