El Corte Inglés fa de l’alimentació la seva aposta per créixer
La cadena inaugura avui a Francesc Macià un nou concepte de súper amb barra gurmet
![El Corte Inglés fa de l’alimentació la seva aposta per créixer El Corte Inglés fa de l’alimentació la seva aposta per créixer](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/3f7133ae-4928-4891-8c71-842e3e7710ab_alta-libre-aspect-ratio_default_0.jpg)
Un supermercat amb 20.000 referències de productes diferents, on prioritzen els aliments de proximitat i en el qual els plats preparats, a punt per emportar i consumir, són la gran aposta. Aquest és el nou concepte d’establiment que estrena avui El Corte Inglés a la plaça de Francesc Macià de Barcelona, al mateix edifici que fins al 2021 va ocupar com a centre comercial. L’oferta inclou també, en un pis superior, un Club del Gourmet, amb una gran barra per degustar tapes i petits platets freds.
La intenció dels responsables és promoure l’obertura d’aquest nou concepte d’establiment i per aconseguir-ho ja estan buscant espais que s’adeqüin a la idea en altres zones de Barcelona i la seva àrea metropolitana. "Una de les línies que tenen interès creixent en l’empresa és justament l’alimentació", remarquen. "Abans, la gent feia la compra una vegada a la setmana o cada 15 dies i amb això tiraven tot aquest temps... Ara, sobretot amb el menjar, el client ha canviat els hàbits i compra un o dos dies vista", indiquen.
Notícies relacionadesAl supermercat, en el qual treballaran 123 persones, s’incorporen sis operadors que tindran un espai propi: el pernil al tall de la firma Joselito; els envinagrats a granel de La Real; la fruita i verdura de Vidal Pons, una companyia nascuda al mercat de La Boqueria que ara té locals per tota la capital catalana; la carnisseria Viñals, que cria el seu propi bestiar a la Cerdanya; el pa i altres productes de brioixeria del forn Baluard, i el sushi i menjar japonès del Grup Nomo, "que oferirà plats elaborats in situ", va indicar un responsable d’aquesta empresa catalana, que qualifica la col·laboració que mantenen des de fa un any i mig amb El Corte Inglés com d’"estratègica i molt beneficiosa".
Amb cuina pròpia, oberta a la vista del públic, una de les zones estrella del nou establiment "és l’àrea de plats preparats, amb una oferta pensada per emportar-se a casa o a l’oficina, en unitats monodosis i "elaborada amb aliments saludables i receptes casolanes".
- Parc de Joan Miró i plaça d’Espanya, zones calentes
- Crònica rosa Victòria i Albert, consolidats
- El finançament de la vivenda L’euríbor de juny apunta a una baixada més forta de les hipoteques
- A CATALUNYA Les oenagés detecten traves per al padró en 37 municipis
- Desafiament a la ‘llei rider’ La Fiscalia de Barcelona presenta una denúncia penal contra Glovo
- Obligació anual ¿Per què em surt a pagar en la declaració de la renda?
- Crisi a Downing Street Així estan les enquestes al Regne Unit després de l’elecció de Rishi Sunak
- Buscant monstres El llibre que salvarà el món
- Lidiar amb la migració Europa i com pot ser d’aquí cent anys
- Resolució judicial Un petó no consentit és agressió